Guts & Gusto opent over twee weken in de Tilburgse binnenstad

Guts & Gusto

Goed nieuws voor dames die regelmatig de trein naar Eindhoven nemen om te gaan shoppen bij Guts & Gusto. Dat hoeft vanaf zaterdag 3 december niet meer. Dan opent de winkel namelijk een vestiging in de Tilburgse Emmapassage. Lees snel verder.

De eerste 150 bezoekers van Guts & Gusto ontvangen een goedgevulde goodiebag. Daarnaast zal DJ Nena op de openingsdag lekkere deuntjes draaien.

Guts & Gusto is een hippe en trendy dameswinkel waar je terecht kunt voor de huidige mode en trends. Ze verkopen kleding, schoenen, sieraden, accessoires en veel meer. De gloednieuwe winkel wordt zo’n 300 vierkante meter en is als we de reacties mogen geloven een aanwinst voor de binnenstad.

Emmapassage

Op donderdag 24 november staat de feestelijke opening van de Emmapassage op het programma. Dat komt dus nog net iets te vroeg voor Guts & Gusto. Gelukkig kun je vanaf dan al wel winkelen bij verschillende andere winkels. Denk aan Søstrene Grene bijvoorbeeld. Ook opent er een Be Your Selfie Tour met maar liefst 12 selfie-kamers waar je de mooiste foto’s en video’s maakt voor jouw social media kanalen.

Ben jij benieuwd welke winkel- en horecaconcepten allemaal openen aan de Emmapassage? Lees dan snel dit artikel. 

Tijdens het openingsweekend van de Emmapassage zijn er ook een hoop acties. Deze acties vind je op deze website.