Guus Meeuwis verwelkomt namens de Johan Stekelenburg Stichting 200 kinderen bij Euroscoop Tilburg

Op zaterdag 15 november  zijn bijna  200 kinderen flink verwend bij Euroscoop Tilburg. Guus Meeuwis verwelkomde de kinderen met een warm woord, als ambassadeur van De Johan Stekelenburg Stichting.

De kinderen werden vooraf geschminkt of kregen een Glitter tattoo en een aantal vooruitgestuurde Zwarte Pieten zorgden voor pret en vermaak. Hierna mochten zij de nieuwe Club van Sinterklaas film (en het Pratende Paard) bekijken met hun ouder.

Na afloop van de film stond er nog een leuke verrassing klaar voor de kinderen: een prachtig knutselpakket, dat met deze donkere dagen goed van pas zal komen. Al met al alleen maar blije gezichten, die met een tevreden gevoel huiswaarts gingen.

In samenwerking met de Johan Stekelenburg Stichting, Contour de Twern en filmverhuurder Dutch Filmworks is deze verrassende middag georganiseerd. In het kader van maatschappelijk ondernemen organiseren we graag deze middagen i.s.m de Johan Stekelenburg Stichting. Een Stichting die zich inzet voor kinderen waarvoor bepaalde dingen door omstandigheden niet mogelijk zijn. Zoals bijvoorbeeld een bezoek aan de bioscoop. Ook Guus Meeuwis was erg enthousiast en het is de bedoeling om dit jaarlijks te herhalen.