Haal de koning in huis met Friandries: de Koningsdagbonbon (van het hoofd van Koning Willem-Alexander) is terug

Friandries Koningsdagbonbon

Helaas vieren we dit jaar voor het tweede jaar op rij Koningsdag vanuit huis. Maar als er één ding is wat Tilburgers goed kunnen: zelf de slingers ophangen! Je kunt dit jaar niet alleen de slingers ophangen, maar ook Koning Willem-Alexander in huis halen? Friandries Chocolats (dé chocoladejuwelier van de Willem II-straat) heeft speciaal voor Koningsdag de ‘Friandries Koningsbonbon’ ontwikkeld. 

Het is niet de eerste keer dat Friandries deze heerlijke bonbon uitbrengt. In 2017 – toen de Koninklijke familie onze stad bezocht – werd de bonbon geïntroduceerd. Extra bijzonder: de Tilburgse chocolatier kreeg hiervoor zelfs toestemming van het Koninklijk huis. De bonbons waren destijds gigantisch populair en vele Tilburgers genoten dan ook van dit heerlijke bonbonnetje.

Friandries Koningsdagbonbon

De Koningsbonbon is een bonbon in de vorm van het gezicht van Koning Willem-Alexander. Origineel, grappig en bovenal superlekker. De bonbon is bronskleurig en bestaat uit een gel van mandarijn, een ganache van five spices & Schrobbelér en een karamelkrokant, omhuld in pure chocolade. De Koningsbonbon wordt verkocht in een doosje van vier bonbons. Voor zo’n heerlijk doosje betaal je €7,50.

IJs proeven

De limited edition bonbon is vanaf zaterdag 17 april tot en met dinsdag 27 april verkrijgbaar in het chocolade-atelier van Friandries in de Willem-II straat en via de webshop. Kom je op Koningsdag zelf langs om een doosje bonbons te halen? Dan heb je geluk. Binnenkort lanceert Friandries ijs in de bijzondere smaakcombinaties van hun bonbons. Op Koningsdag laten ze hun klanten dit ijs alvast proeven! Dus ben je benieuwd, wandel dan zeker even langs met Koningsdag.

Extra leuk: blijf onze Facebook-pagina in de gaten houden, want er komt ook een toffe winactie aan voor de Koningsbonbon.