Halloween bij De Oliemeulen; griezelig leuk!

Leuke prijs te winnen tijdens grappen, happen en griezelen in dierentuin

De uitdaging:  Donkere zalen, grote spinnen, vreemde dieren als vleermuizen en skunks; heksen die verhalen lezen; een proeverij, toverdrankjes  en nog veel meer. Dierenpark ‘De Oliemeulen’ in Tilburg heeft voor halloween 2012 groot uitgepakt. Het vreemdste dierenpark van Nederland wordt in de herfstvakantie (13 t/m 21 oktober) omringd door mysterie. Nieuw en spannend, maar leuk voor alle leeftijden.

Verkleden                
Om niet op te vallen wordt alle kinderen aangeraden zich zo creatief mogelijk te verkleden als heks, monster of ander griezelfiguur. De mooiste creatie wordt beloond met een leuke prijs voor het hele gezin.

Via een speurtocht worden bezoekers langs allerlei opdrachten gestuurd. Alleen de dappersten zullen na het verhaal van de heks nog een slokje toverdrank durven te drinken, maar dat kun je weer goed maken in de heksenproeverij. Natuurlijk kan er, net als vorig jaar, ook even ontspannend geknutseld worden en zijn er demonstraties met slangen en vogelspinnen. Iedere activiteit wordt beloond met een stempel zodat aan het eind van het bezoek de heldendaden beloond kunnen worden.

Grote en kleine heksen zijn tijdens de herfstvakantie welkom van 10:00 tot 18:00 uur aan de Reitse Hoevenstraat 30 te Tilburg. Meer informatie? Bel 013-4630026 of kijk op www.oliemeulen.nl.