Halloween staat voor de deur! Check hier de leukste en meest spooky activiteiten in Tilburg

Spooky season is begonnen! Halloween staat voor de deur en er valt uiteraard weer genoeg te beleven in Tilburg. Ben jij benieuwd wat voor leuke Halloweenactiviteiten onze stad dit jaar voor jou heeft geregeld? Lees dan snel verder. 

Donderdag 27 oktober

Wandelpony Halloweentocht bij Camping Breehees

Het team van Breehees is altijd in voor een feestje. Daarom laten ze Halloween niet zomaar voorbij gaan! In de herfstvakantie kun je samen met je kinderen deelnemen aan de wandelpony Halloweentocht. Speel tijdens de leuke en griezelige wandeltocht met de grappigste spookjes en beleef een leuke speurtocht. Heb jij bewezen een echt spookje te zijn? Dan ontvang je een Halloween-diploma! Na afloop mag je een cadeautje grabbelen en genieten van een warme chocomelk. Reserveer snel want er zijn nog maar een paar plekken over! Reserveer je plek hier!

Vrijdag 28 oktober

Horror Night bij Pathé

Op vrijdag 28 oktober houdt de bioscoop een avond bestemd voor alleen echte horror fans! Ben jij niet snel bang? Kom dan naar Pathé Tilburg Centrum en bereid je voor op een creepy avond, want niet alleen de film is eng… Mee griezelen? Klik hier.

Zaterdag 29 oktober

Halloween Dinershow bij Zjuu

Bij Zjuu Brunch & Borrelbar word je ontvangen op de rode loper van Zjuu’s Winter Circus. Je geniet deze avond van een theater van vermaak met dans, muziek en ludieke acts. Gedurende deze avond wordt er een drie- tot vier gangenmenu geserveerd, samen met top wijnen en heerlijke bijgerechten. De avond wordt afgesloten met een DJ. Bij zijn? Klik hier om te reserveren.

Alohaween Capt. J’s Hurricane

De nieuwe kroeg Capt. J’s Hurricane is een Tikibar met zomerse thema’s. Ook deze kroeg organiseert een feest met als thema Halloween, maar dan met een tropisch tintje. Het wordt dus een zomerse Halloween met heerlijke zomerse muziek en premium rum cocktails. Om het nog beter te maken: de toegang is gratis!

Halloween XS Hall of Fame

De iconische Halloween party van de Hall of Fame is back! Het wordt een nacht vol gruwelijke feesten in twee verschillende gebieden in het nieuwe gebouw van de Hall. Hier kun je griezelen in de foyer en losgaan in het skatepark. Genoeg plekken om te ontdekken dus! Haal je engste outfit uit de kast want het belooft een gruwelijke avond te worden. Het feestje begint om 22:00 uur en kaartjes kopen doe je hier

Zondag 30 oktober

Halloween Walking Dinner Korvel

Nadat ze de tocht in 2020 moesten afblazen, zijn ze dit jaar terug met de spannendste spooktocht van Tilburg. Tijdens het Walking Dinner geniet je van heerlijk eten terwijl je je waant door griezelige straten. Het enige wat je moet doen, is een kaartje bestellen. Dat kan door ze hier te scoren of te kopen bij De Satékid, Lieve Vrouweplein 10.

Halloween Bingo bij Kattencafé de Spinnerij

Kattencafé de Spinnerij laat hun ballen weer rollen en dit keer uiteraard in Halloween thema. Het wordt een middag vol gezelligheid in het teken van katjes, Halloween en leuke prijzen met als hoofdprijs een high tea voor twee personen. De bingo duurt van 16:00 tot 18:00 uur. Meld je aan via deze link!

PKHS Tilburg Halloween Party

Studenten, opgelet! De zesde editie van PKHS Halloween Party staat voor de deur. Verwacht de engste versie van al je nieuwe schoolvrienden. Het feestje begint om 21:00 uur en eindigt om 2:00 uur. Scoor je tickets hier.

24 t/m 30 oktober

Bekijk ‘griezelige’ beestjes in Dierenpark de Oliemeulen

Dierenpark De Oliemeulen heeft natuurlijk allerlei ‘vreemde’ beestjes, maar tijdens de herfstvakantie wordt het nog spannender: het is namelijk bijna Halloween! Ben jij stoer en kom je ze ontdekken? Tijdens de herfstvakantie is er een leuke en spannende speurtocht. Vind jij alle ‘griezelige’ beestjes? Dan maak je kans op een leuke ‘griezelige’ beestjes cadeaupakket! Klik hier voor meer informatie.

Meer info

Hou je niet zo van griezelen? Geen zorgen, er is nog genoeg te beleven. Klik hier voor onze uitagenda.