Halve finale Nederland – Engeland op groot scherm kijken? Dat kan in Tilburg!

Het was veelvuldig in het nieuws afgelopen weken: de grote schermen zijn niet aan te slepen vanwege het succes van het Nederlands Elftal. Toch is het de Tilburgse horeca gelukt om de wedstrijd op diverse plekken in de stad op groot scherm uit te zenden. De wedstrijd Nederland – Engeland begint woensdagavond 10 juli om 21:00 uur. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Naar verwachting reizen tienduizenden of misschien wel honderdduizenden Nederlanders richting Dortmund woensdag. Wil jij de wedstrijd in eigen stad bekijken? Dat kan!

Nederland – Engeland op groot scherm kijken

Piusplein

Het grootste scherm van Tilburg komt volgens de kroegen aan het Piusplein daar te staan. Vanaf 19:00 uur zijn de buitenbarren open en in de rust draait The Boy Next Door de platen. Als Oranje wint, draait hij ook na de wedstrijd nog een set van 23:00 – 01:00 uur. Daarna nog niet uitgefeest? Bij Café Brandpunt gaan ze tot in de late uurtjes door.

Piusplein-noord

Ook op het plein voor De Vos en de Craen, Bruin Kafee en De Baret wordt een groot XXL scherm geplaatst. Vanaf 17:00 uur barst het feest hier los met DJ Ramo en Die Ene Sjors. Mocht het Nederlands Elftal winnen, gaat het feestje daarna uiteraard door. Tot diep in de nacht op stap? Dan ben je bij Café de Baret aan het juiste adres.

Oranjestraat

Eerlijk is eerlijk, tot nu toe is de Oranjestraat samen met Papa Jim dé EK-locatie van Tilburg. Al tijdens de poulewedstrijden stond er een groot scherm in het knusse straatje tussen ’t Elfde Gebod, The Cat’s Back en Gin Fizz om de wedstrijden te bekijken. Dat werd steevast één groot feest. Uiteraard wordt de wedstrijd hier wederom uitgezonden woensdagavond.

Bij Pathé Centrum

Geen zin in een dampende mensenmassa op een plein en de hele wedstrijd staan? Ook Pathé Tilburg Centrum zendt de wedstrijd uit. Dan geniet je van alle comfort die de bioscoop te bieden heeft en zie je de wedstrijd op het biosscoopscherm. Hiervoor heb je wel een kaartje nodig.

Stadstheater de Boemel

Stadstheater de Boemel in de Spoorzone gaat de wedstrijd wederom op groot scherm uitzenden. De ‘Boemel-Arena’ is open vanaf 19:00 uur. Het biosscoopscherm, de tribune en drankjes staan klaar. Entree is gratis.

Nog een tip

Sportsbar Papa Jim

Sportsbar Papa Jim is dé plek om sport te kijken in Tilburg. Alle wedstrijden tijdens het Europees Kampioenschap worden hier uitgezonden. Van het Nederlands Elftal, maar ook van andere landen. Tijdens wedstrijden van Oranje zorgt dit uiteraard voor een feestelijke sfeer.

Acties tijdens de wedstrijden van Oranje

Diverse horecazaken hebben acties tijdens de wedstrijden van Oranje. Denk aan pitchers bier, korting op biertjes, een goede bodem of shotjes van het huis bij doelpunten van het Nederlands Elftal. Benieuwd naar deze acties en nóg meer plekken om het Nederlands Elftal te kijken in Nederland? Check dan dit artikel.