Hap Stap 2024: een weekend lang bourgondisch genieten!

Over drie dagen is het zover! Hap Stap Festival komt er weer aan. Van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei kun je lekker happen, stappen en vooral genieten van heerlijke hapjes en drankjes in de tot festivalterrein omgetoverde Interpolistuin! Zodat jij zonder zorgen rond kunt flaneren dit weekend, zetten wij de belangrijkste informatie over het festival even op een rijtje. Lees snel verder!

Tijdens Hap Stap zetten zestien horecazaken uit Tilburg hun beste beentje voor om jou een fantastische dag te bezorgen! Er is live muziek van o.a. Youri van Baast, Daan Geeven en de Vrienden van Hap Stap Live. Daarnaast kun je een vriendentafel reserveren om zo een onvergetelijke dag te beleven. Er is genoeg te doen dus!

Smaakmakers

Verschillende horecazaken uit Tilburg komen tijdens Hap Stap Festival laten zien wat hun keuken te bieden heeft! De zestien smaakmakers hebben verschillende kleine gerechtjes op de kaart staan die de festivalgangers kunnen proeven.  Zo kom je misschien wel achter jouw nieuwe horecafavoriet in Tilburg! Wil jij weten welke Smaakmakers je kunt verwachten? Je vindt het hier!

Vriendentafels

Een begrip tijdens Hap Stap zijn de vriendentafels. Samen met jouw vrienden, collega’s of familieleden boek jij een tafel en geniet je van alle culinaire hoogstandjes die het festival te bieden heeft. Je wordt bij aankomst ontvangen en begeleid naar je tafel door een hostess. Vervolgens kun je genieten van de lekkerste hapjes en drankjes van de Smaakmakers op het festival.

Je kunt verschillende soorten Vriendentafels boeken. Ga je voor de ‘standaard’ Vriendentafel? Dan krijg je twee flessen bubbels, 16 gerechtjes van een Smaakmaker, 32 HapStap-munten én naamsuiting op tafel met ledschermen. Klinkt dit nog niet goed genoeg? Dan kun je nog kiezen voor een Deluxe tafel! Daarbij krijg je 32 gerechtjes van een Smaakmaker die jullie voorkeur heeft, 32 HapStap-munten en 8 ‘SUPER’-gerechten van de chef! Bij het doorgeven van jullie voorkeur voor een Smaakmaker geldt max vier tafels per Smaakmaker! Dus vol=vol.

De vriendentafels zijn exclusief op vrijdag 17 mei van 17:00 tot 20:00 uur!

Openingstijden

Het festivalterrein vind je in de Interpolistuin en het is van vrijdag 17 mei tot en met maandag 20 mei geopend. Zie hieronder de openingstijden:

Vrijdag 17 mei: 17:00 – 01:00 uur

Zaterdag 18 mei: 14:00 – 01:00 uur

Zondag 19 mei: 14:00 uur – 01:00 uur

Maandag 20 mei: 14:00 uur – 22:00 uur

De hoofdingang is aan de Spoorlaan en de zij-ingang is aan de Tivolistraat. Er is een gratis (onbewaakte) fietsenstalling bij de Hoofdingang!

Munten

HapStap-munten zijn voor €3,50 te koop bij de kassa’s op het festivalterrein. Gekochte munten zijn tijdens het festival ook weer in te leveren bij de kassa’s. Tot en met 26 mei kan er bij de deelnemende horecazaken betaald worden met de HapStap-munten.

Meer informatie

Wil je meer weten over het festival? Kijk dan even op de website van Hap Stap Festival!