Nieuws

Hap Stap Festival: 25e editie
Let op! Dit artikel is al 79 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hap Stap Festival gaat niet door: 25e editie verplaatst naar Pinksterweekend 2022

Dit jaar gaat de 25ste editie van het Hap Stap Festival wederom helaas niet door. In verband met corona is besloten de jubileumeditie nog een jaar te verplaatsen naar het Pinksterweekend van 3 t/m 6 juni 2022.  

Corona ontwikkelingen te onzeker

De ontwikkelingen rondom corona zijn onzeker. Een groot festival in de tuin van hoofdsponsor Interpolis lijkt de organisatie dan ook geen goed plan. De uitgestelde jubileumeditie moet dus nog jaar wachten. “We betreuren het dat we het festival nogmaals moeten verzetten. Zeker in een tijd waar smaakmakers een podium verdienen en waar gehunkerd wordt naar samenzijn en verbondenheid. Maar veiligheid staat voorop en een jubileumeditie verdient het om uitgebreid en vooral goed gevierd te worden. Zonder beperkingen en met alle bezoekers die de Tilburgse horeca een warm hart toedragen,” aldus de organisatie van Hap Stap.

Pinksteren 2022 

Drie maal is scheepsrecht! “We gaan ervan uit dat de 25ste editie van het Hap Stap festival in het Pinksterweekend van 2022 écht doorgaat. Dus noteer 3 t/m 6 juni 2022 alvast in je agenda,” sluit de organisatie va Hap Stap af.

Terugblik

Wil je genieten van de foto’s van eerdere edities van Hap Stap? Check dan vooral onze fotoalbums op onze website.