Hapjes en drankjes, optredens en live-muziek: het buitenterras van Schouwburg Concertzaal Tilburg is weer geopend!

Je kan vanaf nu weer aanschuiven op het buitenterras van Schouwburg Concertzaal Tilburg. Je kunt genieten van meerdere energieke optredens, toffe artiesten en andere live-acts. En dat in de zon! Benieuwd naar de verschillende optredens? We zetten ze voor je op een rijtje.

7 juli: Dr. Brass

Deze achtkoppige brassband staat bekend om hun energieke optredens en uitstraling! Akoestische versies van popmuziek van onder meer Adele, Lady Gaga en Chaka Khan, zelfgeschreven jazzarrangementen én een energieke show maakt Dr. Brass een graag geziene act op evenementen en festivals.

8 juli: Gasper Nali

Gasper Nali ging het hele internet over met een voor hem relatief oud filmpje waarop hij zijn nummer A Bale Ndikuwuzeni speelt. Ruim 18 miljoen views toonde de wereld hoe hij op zijn ‘Babatoni’ – een 3 meter lange zelfgemaakte basgitaar met 1 snaar – speelt.

9 juli: Mariachi Los Tarascos

Mariachimuziek zoals je het nog nooit hebt gehoord! De muzikanten van Mariachi Los Tarascos komen uit Mexico, Honduras en Spanje, en geven hun eigen, vernieuwende draai aan de volksmuziek uit Mexico en Latijns-Amerika.

10 juli: Julian Schneemann & friends

Caravan is een muzikale zoektocht naar de klank van thuis met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz. De jonge topmusici van deze groep reizen grenzeloos door de werelden van klassiek, jazz, oosterse en westerse volksmuziek. In hun eerste jaar kwam hun geprezen debuutalbum uit en speelden ze het publiek van het Concertgebouw, Bimhuis en Paradiso volledig plat.

14 juli: Jos & Joop + Simon Kaets

Jos en Joop zijn ietwat sullige conciërges, die de boel in goede banen proberen te leiden. Onmisbare hulpmiddelen bij het uitvoeren van hun taken zijn walkie talkies en megafoons. De grootste passie van dit duo is het organiseren van tombola’s, uiteraard met megaprijzen zoals gefiguurzaagde eenden, Swiffers en wekkerradio’s.

Op het nieuwste album ‘Falling Star’ probeert singer-songwriter Simon Keats zijn vinger te leggen op de tendensen van de tijd.

15 juli: JATOCH

1 beat, 1 bass-line, 1 melody-line dat is JATOCH.

Aviv Noam – Baritone Sax
Said Vroon – Drums
Lourens van der Zwaag – Trumpet

16 juli: Kibr’e Kadena

Kibr’e Kadena, wat vanuit het Papiaments vertaald ‘verbreek die ketting’ betekend, is een feestelijk event! Stadsdichter en Jongerenwerker Rodgairo Dalnoot is samen met Tilburgse DJ Newtune en Tilburgs collectief For Our Community een werkgroep gestart om deze avond te organiseren.

17 juli: Prima Donna’s

De Prima Donna’s nemen hun blik en veger mee om het oubollige imago van opera eens flink af te stoffen. Hun voorstelling How to be a Prima Donna beleefde in december een weergaloze, uitverkochte première in onze studiozaal. Maak je klaar voor een quiz, met de nodige humor en natuurlijk highlights uit hun repertoire. Ook voor hen die nog niet weten dat ze van opera houden.

Meer informatie

Benieuwd naar alle evenementen die de komende tijd plaatsvinden bij Schouwburg Concertzaal Tilburg? Check het in onze uitagenda. Niks missen over toekomstige evenementen? Volg dan de Facebookpagina van Schouwburg Concertzaal Tilburg.