Happen, stappen en entertainment: dit is het programma van Hap Stap 2019

hap stap 2019

Nog even en de Interpolistuin verandert weer in één groot evenemententerrein tijdens Hap Stap 2019. De 24ste editie van het Tilburgse festival vindt plaats in het Pinksterweekend van 7 tot en met 10 juni. De deelnemers zijn inmiddels bekend! Maar mocht je benieuwd zijn naar het (entertainment) programma, lees dan snel verder.

De presentatie van Hap Stap is ook dit jaar weer in handen van Rens Merkelbach. Dit vaste gezicht zal ervoor zorgen dat je niets ontgaat van wat er op het podium gebeurt.

Vrijdag 7 juni

De vrijdag van Hap Stap staat in het teken van de Grootste Vrijdagmiddagborrel. Deze borrel wordt dit jaar geopend door de Dames Draaien Door. Deze vrouwen verzorgen een origineel en verfrissend optreden en een unieke mix van live entertainment en elektronische 80’s en 90’s muziek.

Zaterdag 8 juni

Na de uitreiking van de award voor Tofste Tilburger, laat coverband Broadway op zaterdagavond de voetjes van de vloer gaan met een verrassend repertoire vol guilty pleasures. Onder het genot van de vele gerechten van de zestien Smaakmakers een ideale invulling van je zaterdagavond.

Zondag 9 juni

Traditiegetrouw is de zondagmiddag tijdens het Hap Stap Festival de theatermiddag. Om 14.00 uur zwaaien de deuren open en word je wederom omringd door een grote diversiteit aan verrassende acts. ’s Avonds zal live band The Recipe de ultieme mix van pop, dance, rock en meer spelen.

Maandag 10 juni

Ook op maandag (tweede pinksterdag) kun je terecht bij Hap Stap. De Sterre kindermiddag wordt afgesloten met de Doe-Maar-Mee-Show van DJ Ron. En als de kleintjes op bed liggen, is het tijd om het festival af te sluiten met live band Fonkiemonkie. Deze gemotiveerde en ervaren muzikanten zullen tot 22.00 uur lekkere funk en soul spelen. Laat je voor een laatste keer dit weekend meeslepen in de groove!

Meer informatie

Het Tilburg Hap Stap Festival is een gratis toegankelijk evenement. Check hieronder de openingstijden van het festivalterrein in de Interpolistuin.

  • Vrijdag 7 juni: 17:00 – 01:00 uur
  • Zaterdag 8 juni: 14:00 – 01:00 uur
  • Zondag 9 juni: 14:00 – 01:00 uur
  • Maandag 10 juni: 14:00 – 22:00 uur