Happy Holidays: de leukste activiteiten met de kids tijdens de kerstvakantie in Tilburg

kerstvakantie in tilburg tips

Van 20 december 2019 tot en met 5 januari 2019 genieten heel erg veel Tilburgers van de kerstvakantie. Scholen zijn dicht en de meeste ouders nemen flink wat vrije dagen op. Tijd om er met de kinderen op uit te gaan. Maar wat ga je dan doen? Wij geven tips!

Uitgelichte tips

Schaatsen op d’n Heuvel

Op de Tilburgse Heuvel kun je gedurende de hele kerstvakantie schaatsen op de schaatsbaan. Natuurlijk kun je bij het naastgelegen café of de verschillende horeca op de Heuvel genieten van hapjes en drankjes. Een hele dag schaatsen kost slechts €5,- en schaatsen huur je voor €4,- per dag.

Kerstvakantie bij Ontdekstation013

Maak met bouten en moeren een eigen sleutelhanger met poppetje. Of ontdek hoe je balans kunt krijgen in een zelfgemaakte evenwichtsmobiel. Knikker in de knikkerreactiebaan of repareer de waterleiding in het Waterhuis. Ontdekstation013 is de hele kerstvakantie geopend en er is meer dan genoeg te doen!

Kerstvakantie bij Recreatieboerderij Pukkemuk

Je vindt de recreatieboerderij net buiten Tilburg. Voor de kids is er gigantisch veel te doen. Zo is er een binnenspeeltuin met een klim- en klauterbaan en springkussen. Laat het weer het toe? Ook de buitenspeeltuin biedt uren speelplezier met de skelterbaan, zandbak, klompjesbaan en sprookjesbos! Natuurlijk zijn er momenteel ook veel activiteiten in winterse sferen.

Bezoekje aan de Beekse Bergen

Een bezoekje aan de Beekse Bergen is altijd de moeite waard. Ga op safari en ontdek het prachtige safaripark met haar fantastische natuur en schitterende dieren.

Meer toffe tips

Missen we iets?

Laat het weten in de reactie en tip je mede-Tilburgers. Benieuwd naar de volledige uit-agenda in Tilburg? Bekijk hem hier.