Happy Socks nu te koop in Tilburg bij Dimenno

Bij Dimenno.nl zijn we erg blij dat we de kleurige sokken van Happy Socks mogen verwelkomen in onze winkel (en online!) in het hartje van Tilburg – Willem II straat 100. We kunnen zeker zeggen dat we het grootste aanbod aan Happy Socks voor heren aanbieden in Tilburg met maar liefst 30 verschillende kleuren en prints. Voor ieder wat wils.

Happy Socks

De afgelopen jaren mogen sokken gezien worden in de meest vrolijke en opvallende kleuren. Het Zweedse bedrijf Happy Socks heeft daarom als missie om de wereld te kleuren en een beetje vrolijker te maken met hun sokken. Ga je voor een een explosie van alle kleuren van de regenboog of ga liever voor wat ingetogener sokken in het zwart, blauw of grijs? Bij Dimmenno hebben we ze allemaal.

De Happy Socks maken een kleurrijke outfit helemaal af maar staan juist ook heel erg trendy bij een klassieke pak voor een vrolijke twist. Om de kwaliteit van hun sokken te waarborgen worden de sokken in Turkije gemaakt waar ze al meer dan 30 ervaring hebben.

happysocks2

Benieuwd geworden naar onze collectie Happy Socks voor heren? Neem zeker een kijkje in onze winkel in hartje Tilburg – Willem II straat 100 – of op onze webshop Dimenno.nl voor ons uitgebreide assortiment aan sokken (en ondergoed).