Happy Talents Tilburg: online marketingbureau gerund door studenten

Vanaf 1 september is het splinternieuwe online marketingbureau Happy Talents Tilburg in bedrijf. Zes enthousiaste talenten met ondernemersbloed van Fontys Commerciële Economie Tilburg en de specialisten van het in Tilburg gevestigde PauwR gaan gezamenlijk aan de slag met online marketingvraagstukken van ondernemers in Tilburg en omstreken. Happy Talents Tilburg vind je in een bruisende hub aan de Willem II-straat, hartje centrum.

Studenten & PauwR

Zes studenten runnen het bureau. Zij worden begeleid door de vakcoaches van hun opleiding. De studenten en professionals zijn op de hoogte van de nieuwste trends, maar ook zijn ze voorzien van ervaring en kennis van online marketing. Door studenten en de experts van PauwR aan elkaar te koppelen, ontstaat er een combinatie van kennis, expertise en ervaring en een frisse blik en drive tot vernieuwen. Daardoor krijgen vraagstukken van ondernemers meer diepgang, inhoud en vooral vernieuwing. En dit tegen een aantrekkelijk tarief. Je moet bovendien het lef hebben om het avontuur met de talenten aan te gaan en bij te dragen aan hun ontwikkeling.

Meer info

Heb jij behoefte aan diensten en commerciële oplossingen op het gebied van online marketing? En krijg je energie van werken met nieuwsgierige, ambitieuze en inspirerende talenten en specialisten? Of wil je er gewoon wat meer over weten? Neem dan contact op met Job van der Weijden, Student-projectleider Happy Talents Tilburg, jobvanderweijden@happyhorizon.com, 013-7009703.