Harleydag op ’t Laar

Tilburg krijgt eind augustus eigen Harleydag
Zaterdag 29 augustus op evenemententerrein 't Laar

Op zaterdag 29 augustus vindt op evenemententerrein 't Laar de eerste editie plaats van de Harleydag Tilburg. Een nieuw evenement voor groot en klein, met onder meer een motorshow, bikermarkt, kinderactiviteiten en veel muziek. De Harleydag Tilburg duurt van 12.00-23.00 uur. De toegang is gratis.

“We willen een goed, sfeervol en laagdrempelig evenement neerzetten”, vertelt Roy Daniëls van de organiserende Stichting Harleydag Tilburg. “Dit betekent dat de toegang gratis is en dat we mikken op een breed publiek. Alle motoren zijn welkom, niet alleen het merk Harley-Davidson. Maar je hoeft natuurlijk niet perse met de motor naar 't Laar te komen. Iedereen is welkom.”
De organisatie wil op termijn qua omvang en uitstraling aansluiten bij soortgelijke evenementen als Breda, Arnhem en Weert. Dat is voor de eerste editie van de Harleydag Tilburg nog te hoog gegrepen, maar we mikken toch op zo'n 10.000 tot 15.000 mensen. Hoeveel het er uiteindelijk zullen worden is natuurlijk sterk afhankelijk van het weer. We hopen van Harleydag Tilburg in elk geval een jaarlijks terugkerende evenement te maken.”

Programma
Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt om een mooi en spannend programma samen te stellen. Hoewel het nog niet definitief is wil de organisatie toch een tipje van de sluier oplichten.
Er komt in elk geval een motorshow met verloting van prijzen. Er zal een Top Fuel motor tentoongesteld worden die soms even van zich zal laten horen. Demonstratie met de Unicycle, een uniek stuk racen op 1 wiel.

Zes livebands en verschillende dj's zorgen voor de muzikale omlijsting van de Harleydag Tilburg. “Dat wordt muziek voor een breed publiek”. Ook op het gebied van eten en drinken is er voor elk wat wils”, van friet, hamburgers en ijs tot pasta gerechten en pita boordjes.
De bikermarkt; een scala aan stands zorgen voor een indrukwekkend en uiteenlopend aanbod aan artikelen die direct of indirect met de motor te maken hebben, waaronder kleding, sieraden en tijdschriften.

Fotohoot, altijd al eens professioneel op de korrel gezet met je eigen motor, al dan niet vergezeld met beeldschone, schaarsgeklede dames..Harleydag Tilburg maakt het mogelijk. Zoals gezegd zijn alle motoren hierbij welkom. Ze kunnen tijdens de Harleydag Tilburg bewaakt worden gestald.

Kinderhoek
Voor de jongste bezoekers wordt een speciale kinderhoek ingericht met diverse kinderactiviteiten, zoals een draaimolen, zweefmolen, motortjes, springkussens en nog veel meer.

Klik hier voor meer informatie