Hazes-fans opgelet: André Hazes komt met liveband naar Poppodium 013

andré hazes tilburg

Leef, alsof het je laatste dag is! De afgelopen anderhalf jaar was behoorlijk taai, maar we kunnen eindelijk weer gaan doen waar we zoveel van houden: van het leven genieten. Zo ook op 17 december. Dan presenteert Hollandse Toppers namelijk een speciale editie in Poppodium 013. Niemand minder dan André Hazes komt met liveband naar de poptempel van Tilburg. De kaartverkoop start op zaterdag 19 juni om 11:00 uur. 

Naast André Hazes en zijn liveband, kun je ook genieten van optredens van andere topartiesten. Zo betreden John West, Het Feestteam, Henk Dissel en DJ Coenio het podium. Het belooft een spetterende avond te worden, dus zorg ervoor dat je snel je kaarten aanschaft.

André Hazes met liveband

Naast zijn grote hits zoals bijvoorbeeld het nummer ‘Leef’, speelt André ook verschillende nummers van zijn albums ‘Anders’ en ‘Thuis’. Deze albums kwamen allemaal op nummer 1 binnen in de hitlijsten. Samen met zijn liveband trakteert hij het publiek op pareltjes uit zijn eigen oeuvre en dat van zijn vader.

André noemt zichzelf een 80’s disco freak en dat is te horen in zijn muziek. Het verschil met zijn vader? “De nummers hebben dezelfde inhoud, alleen hebben sommige liedjes een ander jasje. Iets hipper. Als volkszanger hoef je geen accordeon meer te gebruiken toch? Ik wil me ontwikkelen en met mijn tijd mee,” zegt de zanger.

Na meerdere succesvolle uitverkochte shows in Nederlands grootste zalen, is André er samen met zijn liveband klaar voor om Poppodium 013 op zijn kop te zetten. Organisator Q2Events is dan ook trots dat het na jaren eindelijk is gelukt om André Hazes samen met zijn liveband te strikken in Tilburg. “En ook nog eens in hét poppodium van het zuiden. Samen met optredens van Henk Dissel, John West, DJ Coenio en Het Feestteam belooft 17 december een legendarische avond te worden,” aldus Niels van Q2Events.

Kaartverkoop

Wil jij dit feest niet missen? Begrijpelijk! De kaartverkoop start op zaterdag 19 juni stipt om 11:00 uur. De verwachting is dat de show snel uitverkocht raakt, dus ben er snel bij. Je kunt kaarten kopen via de website.