Nieuws

club el futuro
Let op! Dit artikel is al 1608 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Health Club el futUro heet vanaf nu Futuro Fitness

Health Club el futUro in Tilburg en Fitness King Healthclub in Terneuzen bundelen hun krachten. Vanaf nu gaan zij samen verder onder de naam Futuro Fitness.

Fitness King Healthclub in Terneuzen en Health Club el futUro in Tilburg staan aan de vooravond van een naamswijziging. De twee fitnesscentra – in handen van dezelfde eigenaar – gaan per direct verder onder een nieuwe naam, Futuro Fitness. Door de naamswijziging verandert er niets aan de dienstverlening van de twee vestigingen: ook onder de nieuwe naam kunnen klanten vertrouwen op een hoogwaardige service waarbij de klant áltijd koning is. Bovendien ontvangen klanten nog steeds advies en begeleiding van dezelfde medewerkers.

Voordelen klanten

De naamswijziging brengt wel verschillende andere voordelen met zich mee. Door de krachtenbundeling kunnen de twee fitnesscentra elkaar versterken en gezamenlijk naar buiten treden, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, promotionele acties en de organisatie van activiteiten. Daarnaast kunnen klanten voortaan gebruikmaken van de diensten van allebei de fitnesscentra: met een abonnement op Health Club el futUro in Tilburg kan men ook sporten bij Fitness King Healthclub in Terneuzen – en vice versa.

Reageer op dit bericht