logo

Health Factory Koolhoven zoekt 22 testpersonen

Behaal jij ook niet het gewenste resultaat met conditietraining of een speciaal dieet? Behoor je daarmee ook tot de groep mensen die problemen hebben met hun figuur?Health Factory Koolhoven hoopt je met een speciaal onderzoek, georganiseerd door BellyAttack, eindelijk te kunnen helpen!

De BellyAttack® maakt gebruik van FIR straling (Vrij vertaalt betekend het Infrarood Dieptewarmte). Hierdoor kunnen de slecht doorbloede zones in het lichaam beter doorbloed worden en kunnen vetten beter worden opgenomen door het lichaam. Door tijdens het sporten deze techniek te gebruiken, bereik je 100% meer resultaat dan wanneer je zonder deze techniek traint.

Aangezien de buik altijd koud is tijdens sporten, zal hier weinig tot geen vetverbranding plaatsvinden. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de BellyAttack® wordt de buik tot diep onder de huid verwarmd. De interne warmte zorgt ervoor dat de bloedvaten uitzetten en de vetverbranding toeneemt.

Deelnemers uit voorgaande onderzoeken verloren gemiddeld 8 centimeter omvang in slechts 4 weken.

Doel van onderzoek

Onderzoek naar het resultaat van de combinatie die tussen WFIR-techniek en actieve sport behaald wordt.

Ben je

  • tussen de 18 en 66 jaar oud ;
  • in staat 4 weken lang, minimaal 3 keer per week, 30-45 minuten lang cardiotraining te doen dan kun je deelnemen.

Periode onderzoek

Intake in de week van 25 – 30 mei
Onderzoek 1 – 29 juni

  • Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. VOL=VOL!

Kosten deelname

€ 19,90,- (per week) exclusief kosten van een strippenkaart voor deelname aan de lessen bij Health Factory Koolhoven (indien je geen lid bent).

Onderzoek inhoud

Gedurende 4 weken traint u 3 keer per week met een trainingsduur van 30-45 minuten per training. Tijdens de training maak je gebruik van de BellyAttack, die voorzien is van de gepatenteerde WFIR-techniek. Voor het onderzoek wordt er een beginmeting gedaan, dit om het eindresultaat beter te kunnen visualiseren. Na afloop van het onderzoek wordt jouw resultaat geanalyseerd en verwerkt in een verslag.

Aanmelden

Voor bovenstaande test zoekt Health Factory Koolhoven nog deelnemers. Indien je in aanmerking wilt komen, kun je direct telefonisch contact opnemen via 013 570 3044. Aanmelden is ook via de mail mogelijk. Hiervoor dien je een mail te sturen naar: info@healthfactorykoolhoven.nl.

Facebook_BellyAttack