Heb jij deze mysterieuze golfballen ook gespot in de stad? Wij zochten uit wat ze betekenen!

Prise d'Eau

Afgelopen dagen doken er in de binnenstad van Tilburg verschillende mysterieuze golfballetjes op, met daarop een bedrukte tekst. Deze luidt: “Ik wil er op 31 aug bij zijn! Breng mij dan ’thuis’ en…”. Na verschillende nieuwsgierige Tilburgers die ons benaderden of wij hier meer van wisten, zijn wij op onderzoek uitgegaan en hebben wij het antwoord voor je. De golfballetjes mogen ’thuis’ gebracht worden naar golfclub Prise d’Eau: en wel tijdens de open dag aanstaande dinsdag 31 augustus. Daar kun je meedoen aan allerlei activiteiten, voor jong en oud en óók als je nog nooit gegolft hebt. 

Open dag bij Prise d’Eau

Dinsdag 31 augustus is de ideale kans om eens te komen ervaren hoe leuk het is op de mooiste golfbaan van Tilburg en omstreken. Zoals genoemd is de open dag voor iedereen: golf je (nog) niet, dan kun je deelnemen aan een kennismakingsles of een speciale golf game spelen. Kinderen kunnen meedoen aan speciale jeugdactiviteiten. Al wel ervaring met golfen? Dan kun je inschrijven voor speciale golflessen, bijvoorbeeld een les putten of chippen. Kortom: voor iedereen een leuke, passende activiteit beschikbaar!

Kom je liever alleen even rondkijken, zonder deel te nemen aan een specifieke activiteit? Geen probleem, dan ben je van harte welkom op de club tussen 12:00 uur en 16:30 uur. Ook is er de mogelijkheid om bij De Gasterij – het mooie terras van Prise d’Eau – te genieten van een hapje en/of drankje.

Volledige programma en aanmelden

Bekijk deze website voor meer informatie over de precieze activiteiten en om je direct in te schrijven. En oja, kleine hint: als je een golfbal gevonden hebt, breng het balletje op die dag zeker op tijd ’thuis’ zodat je niks mist op de open dag!