Heerlijk lunchen en borrelen: EXpresZo nieuw op Stappegoor!

expreszo

Een nieuwe horecazaak opende deze maand haar deuren op Stappegoor! Je vindt Koffie & Wijnbar EXpresZo onder restaurant De Beren en naast de Subway. Wij spraken eigenaresse Nancy Schreurs over haar nieuwe zaak. Lees snel verder!

Al langer liep Nancy met een nieuw concept in haar hoofd: ze wilde graag een horecazaak openen waar lunch- en borrelplanken centraal zouden staan. “Mijn vorige zaak in Goirle heb ik achter me gelaten voor een nieuw avontuur op Stappegoor. Mijn inspiratie heb ik opgedaan in Italië, waar ik graag kom. Je kunt bij ons terecht voor heerlijke lunchplanken, met verschillende soorten brood en beleg. Ook serveren we goedgevulde borrelplanken, Italiaans schepijs, heerlijke wijn en een goede bak koffie.”

Stappegoor

De keuze om haar zaak juist op Stappegoor te openen, was voor Nancy een makkelijk besluit: “Stappegoor is een gebied dat ontzettend in ontwikkeling is. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en daar wilde ik met mijn zaak graag bij zijn. EXpresZo is een plek waar iedereen van harte welkom is, voor of na de film, het sporten of winkelen. Kom gezellig langs om sfeer te proeven.”

Meer informatie

EXpresZo is dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00. In de avonden is de zaak af te huren voor feesten en partijen. Iedere laatste zondag van de maand kun je er genieten van live music. Op 30 april staat Pete Young op het programma. Wil jij graag meer weten over EXpresZo? Klik dan hier.

Op de hoogte blijven? Volg de zaak vooral via Facebook.