Heerlijke koffie, all day brunch en meer: koffiezaak 30ml opent aan de Oude Markt

30ml

Een nieuwkomer aan de Tilburgse Oude Markt: koffiezaak 30ml opent de deuren in het pand waar voorheen Erica Kruiderijen was gevestigd. Het pand wordt grondig verbouwd en opent wellicht in februari, maar waarschijnlijk in maart haar deuren. Je kunt er terecht voor heerlijke koffie die wordt gezet met zelf gebrande bonen, all day brunch en veel meer. Lees snel verder. 

30ml opende ooit als kleine espressobar de deuren. Inmiddels is de zaak uitgegroeid tot franchise-keten met vestigingen door heel het land. De nieuwe vestiging in Tilburg is de tiende vestiging van de zaak en de eerste onder de rivieren. Wat je er kunt verwachten? Geweldige koffie belevenis gecombineerd met heerlijke ontbijtgerechten, huisgemaakte zoetigheden en verse sappen. De naam van de zaak is uiteraard gebaseerd op het aantal milliliters waaruit een goede espresso bestaat.

Pancakes, toast, sandwiches en meer

Naast een goede bak espresso, koffie, cappuccino of een andere speciale koffie, kun je bij 30ml straks heel de dag genieten van lekkere ontbijt/brunch gerechten. Een tipje van de sluier: pancakes met miso karamel, yoghurt, banaan en gemengde noten. Maar ook verschillende sandwiches (onder andere met pulled chicken teriyaki), toasts (met wasabi zalm, avocado of geitenkaas) en burritos staan op de menukaart. 

Meer informatie over 30ml Tilburg

De nieuwste zaak van 30ml opent aan de Oude Markt op nummer 5 waar voorheen Erica Kruiderijen Tilburg was gevestigd (zij zijn verhuisd naar de Heuvelstraat 111). Dat is tussen friettent De Buffel en Bij Dorus in. De zaak is straks zeven dagen per week van 09:00 – 17:00 uur geopend. Benieuwd naar meer informatie over de zaak en het concept? Check dan vooral de website.