Heerlijke oliebollen, Luikse wafels & meer: Intermezzo weer open rondom feestdagen!

Hmmm, vind jij die ijsjes van Intermezzo ook zo lekker? Ja? Dan hebben goed nieuws voor je! Want Intermezzo aan de Heuvelring 31 is ook dit jaar rondom de feestdagen open. En zoals altijd pakken ze flink uit met een heerlijk assortiment. Lees snel verder.

Tilburgers hebben deze zomer weer massaal kunnen genieten van de lekkerste ijsjes van Intermezzo. Met twee locaties in de binnenstad kon je bij Intermezzo de verkoeling opzoeken om vervolgens de lastige keuze te maken voor welk(e) bolletje(s) je dit keer moest kiezen. En zoals altijd kun je er richting de feestdagen terecht voor heerlijke oliebollen, wafels, ijs en nog veel meer!

6 dagen open

Intermezzo is drie dagen voor Kerst én drie dagen voor Nieuwjaar geopend. Dit betekent dat je op 22, 23 & 24 december en op 29,30 & 31 december terecht kunt tussen 12:00 – 18:00 uur. Ideaal als je nog iets lekkers nodig hebt voor bij het kerstdiner of tijdens de jaarwisseling. Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete bestelling nog op voorraad is? Dan kun je jouw bestelling alvast online bestellen via de site van Intermezzo. Superhandig!

Assortiment

Zoals we gewend zijn van Intermezzo hebben ze dit jaar ook weer een lekker assortiment samengesteld. Van winterse ijssmaken tot koffie, thee en milkshakes. We zetten het assortiment voor je op een rijtje:

  • Winterse ijssmaken
  • Oliebollen
  • Winterbollekes
  • Appelbeignets
  • Luikse wafels
  • Berlinerbollen
  • Koffie
  • Thee
  • Milkshakes

Winactie

Wist jij dat Intermezzo ook de zakelijke markt bediend? Denk aan een lekkere traktatie in de pauze of bij de kerstborrel. En om jouw collega’s te verwennen, heeft Intermezzo een winactie opgezet waarmee jij 50 (!) gratis oliebollen kunt winnen! Het enige wat jij moet doen om kans te maken, is deze prijsvraag juist beantwoorden.

Tip voor onder de kerstboom

Naast ijs en oliebollen kun je bij Intermezzo ook terecht voor originele cadeaus voor onder de kerstboom. Zo hebben ze leuke sokken, sleutelhangers, stressballen, keycords, pennen, zonnebrillen, tape, stickervellen en ze hebben zelfs een ijskrabber voor je autoraam! Daarnaast hebben ze natuurlijk cadeaubonnen met variërende prijzen. Genoeg reden om een kijkje in de webshop te nemen!