logo

Primeur: je kunt een helikoptervlucht maken over de Tilburgse Kermis

helikoptervlucht

Je kent natuurlijk de te gekke helikoptervluchten boven New York of de Grand Canyon. Primeurtje: voeg daar gerust Tilburg aan toe! De Schôônste stad van ’t Laand heeft er tijdens de Tilburgse Kermis een vette trekpleister bij. Voor het eerst worden er dit jaar namelijk helikoptervluchten georganiseerd boven het kermisterrein en de stad.

Op de eerste kermiszaterdag worden er in totaal vijftig vluchten georganiseerd. Per vlucht kunnen er vier passagiers mee. Nando de Kroon van Story Fabrique is initiatiefnemer van de helikoptervluchten en ziet dit jaar als een try-out. “Als dit succesvol wordt, wil ik graag kijken naar de mogelijkheden voor volgend jaar.”

Helikoptervlucht over de kermis én Tilburg

Hoe de vluchten in zijn werk gaan? De helikopter van HeliFlight vertrekt en landt op een locatie buiten het kermisterrein. Een pendeltaxi brengt je vanaf de kermis naar deze locatie (of je rijdt er zelf naartoe). De vertreklocatie ligt achter Moerenburg en is ongeveer negen minuten fietsen vanaf de Heuvel.

De helikoptervlucht duurt in totaal zes minuten. Wat de helikoptervlucht extra gaaf maakt: je vliegt niet alleen over de attracties, maar krijgt ook een spectaculair uitzicht over de stad Tilburg.

Praktische info en VIP-tickets winnen

De vluchten worden alleen op zaterdag 20 juli georganiseerd van 13.30 uur tot 19.00 uur. In totaal zijn er 200 plaatsen beschikbaar en dat maakt zo’n vlucht dus behoorlijk exclusief. De helikoptervlucht kost trouwens €42,50 per persoon en is vanaf vandaag alleen online te reserveren via deze website. Wees er snel bij als je interesse hebt, want vol is vol!

Extra leuk: Tilburg.com mag een VIP-vlucht voor twee personen weggeven! Wil je kans maken? Doe dan mee aan deze prijsvraag.

Alles over de Tilburgse kermis

Wil jij alles weten over de Tilburgse kermis? Check dan vooral onze kermiswebsite. Hier vind je alle informatie over verschillende evenementen, de laatste nieuwtjes, verschillende attracties en veel meer.