Help Schrobbelèr om Brabants leukste uitje 2023 te worden!

leukste uitje 2023

Schrobbelèr, wie kent het niet. Het kruidige, zoete drankje waar menig Tilburger goed zat van is geworden. Maar ja, het is natuurlijk ook onweerstaanbaar lekker! Maar wist je ook dat je bij Schrobbelèr een rondleiding kunt volgen? En sterker nog: Wist je dat de rondleiding van Schrobbelèr wederom is genomineerd voor Brabants leukste uitje? Lees snel verder hoe je Schrobbelèr aan de winst kunt helpen! 

Schrobbelèr is ook al in 2020 bekroond tot leukste uitje van Brabant. En maakt nu dus weer kans om het leukste uitje van Brabant te worden! Alles wat je moet doen om te helpen is je stem uitbrengen via de site van de ANWB. Laat aan iedereen weten dat jij trots bent op Tilburg en op ‘ons’ Schrobbelèr! Stemmen kan tot 30 oktober.

Over Schrobbelèr

Waar vriendschap gevierd wordt komt Schrobbelèr op tafel. Van oorsprong Brabants, sfeervol en hartverwarmend. Ontstaan, in 1973, als lekkere borrel voor de gevoelige maag, bleek de ontdekking van Jan Wassing een gewaardeerde sfeerverhoger. Veel vrienden maakten in zijn huisbar kennis met de smaak, de glimlach, de warmte en vriendschap van Schrobbelèr. Nu, vele jaren later, is de bekendheid van de Tilburgse kruidenlikeur de huisbar ver ontgroeid. De beleving rond het product is echter overal onveranderd aanwezig. Glimlach, goede smaak, warmte en vriendschap.

Meer info

Heb je nog nooit een rondleiding gevolgd en wil je dat gauw doen voordat je gaat stemmen? Klik hier om via de site een rondleiding te plannen!