Herfstvakantie in eigen stad: de leukste uittips in Tilburg

herfstvakantie

De bladeren vallen van de bomen en de herfst is begonnen. Niet per se ons favoriete seizoen, maar wel een seizoen met een groot voordeel. Namelijk: de herfstvakantie. De herfstvakantie staat in Tilburg van 12 oktober t/m 20 oktober op het programma en gelukkig is er heel veel te doen. Wij geven je de allerleukste uittips.

Benieuwd naar de uittips in het eerste weekend van de herfstvakantie? Check onze weekend uittips. Maar ook in de rest van de herfstvakantie is er genoeg te doen.

Tips voor met de kids

Uitgelicht: Ontdekstation013

Ontdekstation013 in de Spoorzone heeft de hele herfstvakantie volle bak programma. Maak je eigen scrapmonster, kom ontdekken hoe ver je je zelfgemaakte raket de Spoorzone in kunt schieten of maakt video’s met een green screen.

Uitgelicht: Ireen Wüst IJsbaan feestweek

Het nieuwe schaatsseizoen in de Ireen Wüst IJsbaan gaat van start en omdat ze tien jaar bestaan, doen ze dat met een feestweek. Tot en met zondag 20 oktober zijn er elke dag leuke en feestelijke activiteiten voor alle leeftijden.

Uitgelicht: Festival Circolo

Acrobatiek, theater en spektakel. Het spannendste festival van het jaar staat weer voor de deur: Festival Circolo! Van 16 tot en met 20 oktober 2019 toont dit festival je het circus van de toekomst.

Meer leuke tips:

Voor studenten en jongeren

Als je aan studenten en jongeren denkt, denk je natuurlijk in combinatie met vakantie meteen aan stappen. Gelukkig kun je doordeweeks ook lekker op stap in Tilburg. Een aantal tips:

  • Maandag: feest bij de LIVE
  • Dinsdag: dobbelavond bij Café Bolle
  • Dinsdag: 22:00 – 01:30 uur een fles Jupiler voor 1,30 bij de Boekanier
  • Woensdag: pitcher bier, bucket despo of cocktailbowl bij Studio
  • Donderdag: van 21:00 – 00:00 uur twee cocktails voor de prijs van een bij Studio
  • Donderdag: 22:00 – 01:30 uur een fles Jupiler voor 1,30 bij de Boekanier
  • Donderdag: Silent Disco bij Café Philip
  • Vrijdag: 6 liter tap Jupiler voor 29,50 bij De Boekanier

Meer tips

Zijn we iets vergeten? Kan gebeuren, laat het dan even achter in de reacties hieronder. Wil je meer leuke uittips? Check dan zeker eens onze volledige agenda. Staan leuke dingen in!