Herfstvakantietip: ga met het hele gezin naar Festival Circolo!

familievoorstellingen

Op zoek naar het perfecte uitje in de herfstvakantie voor het hele gezin? Wij hebben wel een tip voor je! Van 16 tot en met 20 oktober vindt namelijk de tweede editie van Festival Circolo plaats. Dit jaar geen outdoorfestival in het Leijpark, maar de eerste indooreditie bij onder andere Theaters Tilburg, De Nieuwe Vorst en het Factorium. En dat is maar goed ook, met alle regen die wordt voorspeld!

Festival Circolo toont je het circus van de toekomst. Wat je daarvan kan verwachten? Acrobatiek, theater, dans, muziek en nog veel meer! Ben je benieuwd naar de verschillende voorstellingen? Neem dan vast een kijkje op de website.

Familievoorstellingen

Als het gaat om échte familievoorstellingen, dan heeft Festival Circolo wel wat tips voor je.

  • OVVIO van Kolektiv Lapso Cirk

David Diez Mendez en Tomas Vaclavek (oprichters van Lapso Cirk) zijn de meesters van het evenwicht! Hun voorstelling OVVIO is een prachtig schouwspel waarbij kracht, concentratie, durf en vertrouwen centraal staan. Het is ontzettend spannend, fascinerend en het drijft je zonder twijfel tot het puntje van je stoel! Bekijk hieronder de video om alvast een indruk te krijgen.

Een danseres, jongleur en een Chinese paalkunstenaar vormen samen het trio TeaTime Company. Tijdens hun voorstelling LINEAR, die tijdens Circolo in première gaat, zie je veel verschillende circustechnieken en bewegingsvormen. Ze maken gebruik van een Chinese paal en maar liefst negentien carbon palen. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Hieronder vind je alvast een voorproefje.

  • HumanActs van Goos Meeuwsen en Helena Bittencourt

HumanActs is een vrolijke, chaotische en vooral hele grappige voorstelling van de moderne clowns Goos Meeuwsen en Helena Bittencourt. Wat je onder andere kunt verwachten? Een wervelwind van korte scènes vol muziek, clownerie, en absurd theaterspel. Een voorstelling die zowel voor jong als oud boeiend is van de eerste tot de laatste minuut! Check hieronder vast wat beelden: