Het aller allerlaatste feestje van Waterjump

Ben je dit seizoen nog niet bij Waterjump aan de Twentestraat geweest? Of ben je veelvuldig geweest en ben je bang dat je het leukste strand van Nederland gaat missen? Zorg dan in ieder geval dat je aanwezig bent bij het eindfeest van Waterjump. Wat je precies van het eindfeest mag verwachten? Daarover spraken wij eigenaar Paul de Kanter.

Bezoekers worden verrast

”Mensen die al eerder bij onze feesten zijn geweest weten enigszins wat ze kunnen verwachten. Toch zullen festivalgangers van het eindfeest ook bij dit feestje van Waterjump worden verrast”, zegt Paul. Bij het eindfeest kunnen bezoekers terecht bij twee areas. De mainstage wordt dit jaar gehost door Dubbed Records (die eerder het feest van Roze Maandag op het Pieter Vreedeplein hebben verzorgd), het platenlabel van de Tilburgse DJ JoeySuki die ook zelf op het eindfeest te bewonderen is.

Ook wordt het strandpaviljoen op het terrein omgebouwd tot een moddervette area. ”Als ik het decoratieteam moet geloven, dan gaan bezoekers echt versteld staan van de stage in de strandtent”, die 17 jaar lang fungeerde als strandpaviljoen in Scheveningen. ”Wat ik alvast kan verklappen is dat heel de strandtent wordt verduisterd waardoor het een heel spooky effect gaat krijgen”, vertelt Paul die zich liet inspireren door Draaimolen Festival 2014.

Waterjump sfeertje

En welke artiesten mag je dan echt niet missen volgens Paul? ”Benny Rodrigues is een naam waar we enorm blij mee zijn. De sets die hij draait ademen het Waterjump sfeertje”. En wat is die Waterjump sfeer dan? ”Voetjes in het zand, strandoutfit aan en genieten in de zon met een biertje. Het is hier echt een dorp midden in de zesde stad van Nederland. Het ons-kent-ons gehalte is groot”, gaat Paul verder.

Verder is Roog natuurlijk een DJ die je niet mag overslaan, hij is te bewonderen op de mainstage. Natuurlijk is ook voor deze editie van het mini-festival een mystery guest geregeld. Tijdens het Openingsfeest had Waterjump als mystery guests hitjeskanon Kenny B en Singer-Songwriter Gerson Main geregeld. ”Tijdens het Openingsfeest hebben een hoop mensen deze mystery guests gemist. Het is niet voor niets dat wij oproepen om op tijd naar het feest te komen. Dat is deze editie niet anders. Mensen die de mystery guest deze editie niet willen missen zullen toch echt op tijd op het terrein moeten zijn”, vertelt Paul. Net als het Openingsfeest duurt het festival van 12.00 – 00.00 uur en kun je tot 18.00 uur binnen.

De allerlaatste keer

Het eindfeest is écht de laatste mogelijkheid om Waterjump te bezoeken. Doordat ze in de wijk Jeruzalem bezig zijn met nieuwbouw projecten is het niet mogelijk dat Waterjump op deze locatie terugkeert. Ben je nog niet bij Waterjump geweest? Dan is het eindfeest een unieke kans om dit alsnog te doen. Al vaker geweest? Ga dan lekker herinneringen ophalen en genieten van de laatste keer Waterjump.

Kaarten

Er zijn nog kaarten te koop voor het aller allerlaatste feestje van Waterjump. Ze kosten €13,50 per stuk en zijn op de website van Waterjump te koop. 11873435_671307026339866_2472150579697460822_n