Het Buitenkansjes Event: profiteer van een grote opruiming bij Van Mossel

Buitenkansjes event van Mossel

Ben jij op zoek naar een nieuwe, fijne auto tegen een super scherpe prijs? Dan hebben we goed nieuws, want Van Mossel ruimt op en daar kun jij van profiteren! Benieuwd wat Van Mossel op het programma heeft staan? Lees dan snel verder.

Van Mossel organiseert op zaterdag 1 april (geen grap!) een eenmalige outlet. Dit betekent dat je van 09:00 uur tot 17:00 uur auto’s van het merk Volkswagen of Audi kunt kopen voor een vlijmscherpe prijs. Good to know: het evenement is bij de vestiging van Van Mossel aan de Ringbaan-Noord 65. Van Mossel heeft een breed assortiment aan auto’s, zo vind je er elektrische, hybride, diesel en benzine auto’s. Daarnaast garandeert Van Mossel de laagste dealerprijs van Nederland. Echte buitenkansjes dus!

Met inruil

Ben je toe aan een nieuwe auto? Dan kun jij ook een buitenkansje kopen met inruil van je huidige auto. De ervaren adviseurs van Van Mossel staan ter plekke klaar om jouw auto te taxeren en voor een onweerstaanbare deal te zorgen. Ook wanneer je huidige auto geen Volkswagen of Audi is. Van Mossel verkoopt alle automerken, dus ze weten iedere auto goed op waarde te schatten.

Snel een nieuwe auto in huis

De voorraad van Van Mossel is heel breed, van een Volkswagen Polo tot de Audi RS6 en alles daartussenin. Extra fijn: alle buitenkansjes staan op voorraad! Dit betekent dat je met Pasen al in je nieuwe auto kunt rijden. Met je nieuwe auto naar het paasdiner karren, hoe fijn is dat? Genoeg reden dus om op 1 april vrijblijvend een kijkje te nemen bij Van Mossel of plan hier alvast een afspraak!

Over Van Mossel

Van Mossel is niet meer weg te denken uit de autobranche. Dat is ook niet zo bijzonder, want bij Van Mossel kun je altijd terecht in de zoektocht naar een betrouwbare auto van goede kwaliteit. Daarnaast zorgt Van Mossel voor een goede service en garantie, want zoals ze bij Van Mossel zelf zeggen is Van Mossel meer dan alleen de verkoop van auto’s.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over Van Mossel en/of het Buitenkansjes Event? Neem dan snel eens een kijkje op de website van de autodealer!