Nieuws

het tributecafé
Let op! Dit artikel is al 783 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Het Elfde Gebod presenteert nieuw concept: Het Tributecafé met gratis optredens

Bekende hits van nog bekendere artiesten, live-muziek en dat helemaal gratis; wie houdt er niet van? Deze nazomer organiseert Het Elfde Gebod in samenwerking met Tributeworld een gratis muziekavond in Tilburg. De muziekavond staat volledig in het teken van tribute. 

Voortaan luid je het weekend in op vrijdagavond bij Het Elfde Gebod dat speciaal voor deze avond wordt omgebouwd tot kleine concertzaal. Iedereen kan gezellig meezingen met onder andere Tina Turner, Bruce Springsteen, Ed Sheeran en vele anderen. Het Tributecafé wordt een vaste avond met bekende tribute acts en bekende covers.

Verschillende Tribute acts

Tijdens Het Tributecafé komen er om de week verschillende acts naar de Paleisring. Elke editie staat dan ook in het teken van een andere artiest of thema. De avond begint om 21:00 uur. Vanaf 21:30 uur draait een dj het publiek alvast warm waarna de act zelf om 22:00 uur het podium beklimt. Na afloop kun je tot in de late uurtjes door dansen.

Programma Tributecafé

Het Tributecafé viert op vrijdag 30 augustus haar eerste editie van Het Tributecafé met een Tribune van Joe Cocker en DJ Ron Ron. Vanaf 20 september zal het evenement om de week op vrijdagavond plaatsvinden. Het programma tot en met december is inmiddels bekendgemaakt:

Reageer op dit bericht