Het grootste carrière-event van Tilburg University komt eraan: inschrijvingen zijn geopend!

economic business weeks tilburg

Studenten opgelet! Van 4 tot en met 25 april 2022 staat de 24e editie van de Economic Business weeks Tilburg op het programma. Dit is met 1.500 deelnemende studenten en meer dan 80 deelnemende bedrijven het grootste carrière-event van Tilburg University. Het evenement – dat wordt georganiseerd in samenwerking met Tilburg University en studievereniging Asset – heeft weer een mooi programma voor je samengesteld. Je kunt je nu inschrijven. De inschrijvingen sluiten op 17 februari. Ben dus snel en regel het op de website.

24e editie

Tijdens de 24e editie van het carrière-event kunnen studenten, met een studie in de richting van economie of gedragswetenschappen, drie weken lang kennis en inspiratie opdoen. Het programma bestaat uit een gevarieerd aanbod met workshops, presentaties, persoonlijke gesprekken, informele activiteiten en zakelijke lunches/diners tijdens verschillende bedrijvendagen.

Ook wordt er een business night, symposium, trainingsdag en nog veel meer georganiseerd. Diverse bedrijven doen mee aan de Economic Business weeks Tilburg. Denk aan Heineken, Ahold Delhaize, PostNL, Simon Kucher en De Nederlandsche Bank. Oftewel toonaangevende bedrijven die interessant zijn voor je netwerk, maar bovenal om je kennis te vergroten en verrijken.

Programma Economic Business weeks Tilburg

Ben je benieuwd naar het programma tijdens de Economic Business weeks Tilburg? We zetten het voor je op een rijtje.

  • 15 februari: CV & LinkedIn Checks. Studenten kunnen hun CV en LinkedIn-pagina laten checken door een expert om zo geheel voorbereid deel te nemen aan de EBT.
  • 4 april: Check-In Day. Je haalt je goodiebag en naamkaartje op.
  • 5 april: Business Night. Verschillende CEO’s uit het bedrijfsleven komen iets vertellen rondom een actueel thema in het bedrijfsleven.
  • 7 april: Heineken Case Day. Je loopt de hele dag mee met Heineken en lost een case op. Ook bestaat de dag uit een leuke informele activiteit.
  • 11 april: Training Day. Op deze dag ontwikkel jij persoonlijke en soft skills.
  • 12 april: Big Four Accountancy Experience. De hele dag kom je in contact met vier grote accountancy kantoren, namelijk EY, KPMG, Deloitte en PwC. Je werkt aan een grote case en er staat ook een informele activiteit op het programma. De dag wordt afgesloten met een diner en borrel.
  • 13 & 14 april: Consultancy Experience. Twee dagen leer je zes van de grootste consultancy kantoren kennen. Dit jaar ontvangt de organisatie Bain & Company, OC&C, Stategy&, Roland Berger, Monitor Deloitte en Oliver Wyman tijdens de Consultancy Experience.
  • 19 t/m 22 april & 25 april: Company Days. Je komt in contact met verschillende bedrijven door middel van presentaties, workshops, informele activiteiten, gesprekken en zakelijke lunches/diners.
  • 20 april: Sustainability Symposium. Professionals uit het bedrijfsleven komen vertellen over het thema ‘The Future of Food’.

Meer informatie

EBT is een project van Faculteitsvereniging Asset in samenwerking met Tilburg University. Het evenement biedt studenten in ruim drie weken alles wat ze nodig hebben om zich voor te bereiden

op hun professionele carrière. Benieuwd naar het exacte programma en wil je jezelf inschrijven? Check dan snel de website!