Het grootste ondernemersevent van Brabant maakt zich klaar: “De BOV-trofee is niet alleen een prijzenwedstrijd, maar ook een gelegenheid om te leren en te groeien”

De BOV-trofee, dé ondernemersprijs in de regio Midden-Brabant, viert dit jaar haar 23-jarig jubileum. Het evenement brengt ondernemers en betrokken bedrijven samen om de prestaties en visies van ondernemingen in de regio te eren. HLB Witlox Van den Boomen is dit jaar voor de dertiende keer de hoofdsponsor van dit evenement. Zij zijn een toonaangevend financieel en zakelijk advieskantoor. Wij spraken Edwin van Iersel en Roy Vos, zij werken allebei voor HLB en zetten zich in voor de BOV-Trofee: “We willen dat ondernemers het ondernemerschap vieren.”

BOV-Trofee

Edwin van Iersel, partner bij HLB Witlox Van den Boomen, benadrukt het belang van het evenement en de betrokkenheid van zijn bedrijf. Hij legt uit dat de BOV-Trofee niet alleen een viering is van de prestaties van ondernemers, maar ook een gelegenheid biedt om hun visie en strategie te bespreken. “Ondernemers stellen zich enorm kwetsbaar op. Dat is leerzaam voor beide partijen.”

Voor HLB is de betrokkenheid bij de BOV-Trofee een leuke manier om de ondernemers in de regio te ondersteunen. HLB heeft veel familiebedrijven als klant. Edwin merkt op dat in familiebedrijven de betrokkenheid en zorg voor het bedrijf vaak bijzonder sterk zijn, omdat het als hun eigen ‘kindje’ wordt beschouwd. “Je ziet dat de volgende generatie al bij het bedrijf betrokken wordt. Goed naar de toekomst kijken, is natuurlijk erg belangrijk wil je een goede visie hebben. Dit zie je ook terug in de finalekandidaten van dit jaar.”

Financiële gezondheid

Roy, registeraccountant bij HLB, is met Edwin betrokken geweest bij de onderzoeken van de genomineerden/finalisten voor de BOV-Trofee. HLB is hiervoor de financiële jury. Hij benadrukt het belang van financiële gezondheid en weerbaarheid van de deelnemende bedrijven: “Het gaat niet alleen om winstgevendheid, maar ook om de toekomstbestendigheid van de ondernemingen.”

De BOV-Trofee is niet alleen een prijzenwedstrijd, maar ook een gelegenheid om te leren en te groeien, vertelt Roy. “Ondernemers realiseren zich vaak pas tijdens gesprekken met de jury wat ze al hebben bereikt en hoe ver ze zijn gekomen op hun ondernemersreis.” Edwin en Roy benadrukken dat de openheid van deelnemende ondernemers hen inspireert om verder te groeien en te leren.

Samenwerking

Het sponsoren van de BOV-Trofee heeft voor HLB ook als doel om verbinding en samenwerking in de regio te bevorderen. Ondernemers uit Midden-Brabant ontmoeten elkaar tijdens dit evenement en werken vaak samen naarmate ze meer over elkaars bedrijven te weten komen. “De BOV-Trofee is niet alleen een wedstrijd, maar ook het grootste netwerkevenement in de regio. Hier viert men ondernemerschap en worden relaties opgebouwd. We merken dat er nergens zo goed wordt samengewerkt tussen ondernemers als in onze regio.”

HLB Witlox Van den Boomen

Naast de betrokkenheid bij de BOV-Trofee, heeft HLB Witlox Van den Boomen een toonaangevende rol in de financiële en zakelijke dienstverlening. Wat hen onderscheidt, is niet alleen de verscheidenheid aan diensten, maar juist de toegankelijkheid en laagdrempeligheid van hun benadering. Ondernemers kunnen bij HLB terecht voor alles wat ze nodig hebben om hun onderneming te ondersteunen en te laten groeien. Door de groei van HLB in 2023 over de Brabantse grenzen zal zij in 2024 met een nieuwe naam naar buiten treden. Nieuwe naam, vertrouwde adviseurs.

Persoonlijk betrokken

De persoonlijke betrokkenheid bij klanten en het proactief aanpakken van problemen zijn kenmerkend voor HLB. “We zijn het meest toonaangevende kantoor in de regio en we willen ambitieuze ondernemers blijven steunen bij het bereiken van hun doelen.”

Met de steun van HLB hebben ondernemers in Midden-Brabant niet alleen toegang tot hoogwaardige financiële en zakelijke diensten, maar ook tot een netwerk van expertise en connecties over de hele wereld. De betrokkenheid en toewijding van HLB aan de lokale ondernemersgemeenschap en de BOV-Trofee laten zien dat het bedrijf niet alleen streeft naar zakelijk succes, maar ook naar een sterke en samenwerkende regio.

BOV-Trofeeavond

De BOV-Trofeeavond vindt plaats op donderdag 2 november in de concertzaal van de Schouwburg. Om 17.00 uur worden de gasten ontvangen met een lekker welkomstdrankje. Een mooie kans voor ondernemers om verhalen met elkaar te wisselen. Om 18.00 uur begint het programma met de eerste sprekers. Vanaf 19.30 kan er gegeten worden, het eten wordt verzorgd door: Cookaholics, Kok Verhoeven, De Houtloods en Auberge Bonheur. Deze culinaire samenwerking kan alleen maar heel erg lekker zijn. Om het af te maken wordt er een bijpassend wijnassortiment van Dare Wines bij geserveerd. Het hoogtepunt van de avond komt om 22.30 wanneer de winnaar van de BOV Ondernemersprijs bekend wordt gemaakt! Mis het niet en bestel hier je tickets!