Het Patronaat: Nieuwe evenementenlocatie in Tilburg

De trots van Tilburg is terug! Het Patronaat opent 1 juni zijn deuren. Het oude kerk gebouw in de Tilburgse binnenstad is verbouwd tot evenementenlocatie met een breed scala aan mogelijkheden voor zowel de private als zakelijke markt.

Het monumentale juweel is na een frisse nieuwe herinrichting de perfecte locatie voor bruiloften, feesten, diners, congressen, presentaties en andere bijeenkomsten.

Twee verdiepingen van 200 vierkante meter elk, zijn geschikt voor gezelschappen van 50 tot 300 gasten. Door een koppeling van beiden vloeren is het tevens mogelijk bijeenkomsten tot 700 gasten te organiseren.

De begane grond ademt de sfeer van een jaren 20 schoollokaal en leent zich uitstekend voor culinaire belevenissen, uitlopend van korte recepties tot een avondvullend sit-down diner.

De bovenverdieping is door haar imposante dakconstructie, eikenhouten vloer en vast podium bijzonder geschikt voor congressen en feestjes met live optredens. De originele glas-in-loodramen zorgen voor een inspirerende sfeer.

Het Patronaat maakt deel uit van de horecagroep welke tevens Het Heerenhuys in Rotterdam en de Cruise Terminal Rotterdam exploiteert.

Hieronder ziet u enkele foto's voor een impressie: