Het Zuidelijk Toneel opent haar deuren voor aanstormend talent tijdens meerdaags event: H*rfstv*k*nt**

Het Zuidelijk Toneel opent haar deuren

Het Zuidelijk Toneel opent haar deuren voor aanstormend talent met een week vol workshops & masterclassses tijdens de herfstvakantie van maandag 25 tot en met vrijdag 29 oktober 2021. Lees je mee?

Voor wie?

Jongeren tussen de 15 en 25 jaar kunnen alle hoeken van het theaterveld en ver daarbuiten gaan ontdekken binnen de muren van het theatergezelschap aan de Ringbaan Oost in Tilburg.

Jongeren worden gecoached door Iris van Rooij en Toni Blackwell en krijgen workshops over theatermaken, mime, schrijven, styling en content creëren van experts uit het vak onder andere Sarah Moeremans, Myra Fanta Bodian, Erwin Boschmans, Glenn Markensteijn, Nikè Marchand, Romy Rockx, Djuna Couve, Jip Kraak en Josephine Herfst.

H*rfstv*k*nt** is een besloten activiteit van HZTEAM, hét jongerenplatform van Het Zuidelijk Toneel. Houdt het Instagram-account van Het Zuidelijk Toneel in de gaten voor updates.

Over H*rfstv*k*nt**

Tijdens H*rfstv*k*nt** kijken we naar elkaars verborgen talenten en springen we met z’n allen in het diepe. In het eerste deel van de week krijg je workshops en masterclasses en word je ondergedompeld in de meest uiteenlopende activiteiten. Het programma is nog even geheim maar van een workshop Fashion & Styling 4 Everything Fun, Mime, een introductie Theatre & Identity tot een crashcourse Spoken Word of masterclasses Moving in Outside Spaces en Musicality: alles kan zomaar jou kant opkomen.

Ook leert Het Zuidelijk Toneel je meer over gender, queeridentity en activisme, en ontmoet je – als het aan hen ligt – makers en inspirators uit heel Nederland die speciaal voor H*rfstv*k*nt** hun ‘ding’ met je delen. Aan het eind van de week ga je met een hoofd vol inspiratie en nieuwe inzichten aan de slag en ‘finesse’ je – met de hulp van twee theatercoaches – een toonmoment in elkaar dat je laat zien tijdens de H*rfstv*k*nt** Mashup.

Meer informatie?

Meer weten? Voor meer informatie ga je naar de website van Het Zuidelijk Toneel.