Nieuws

Corona Snooze
Let op! Dit artikel is al 111 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Het Zuidelijk Toneel start Corona Snooze: verhalen van bekende Nederlanders om je dag mee te starten

Heb je soms nog wel eens moeite om uit bed te komen voor ‘another day in quarantine’? Tune dan ’s ochtends even in voor Corona Snooze van Het Zuidelijk Toneel. In samenwerking met acteur Mike Weerts en bekende artiesten uit heel Nederland, wordt elke ochtend een video van negen minuten gedeeld. Een manier om je dag goed te beginnen, maar toch nog even te snoozen.

Wat je dan kan verwachten? Grappige, inspirerende of mooie verhalen van bekende Nederlanders zoals Frank Lammers, Peter Heerschop en Paul de Munnik. Corona Snooze is sinds twee weken actief en heeft al heel wat toffe video’s teweeggebracht!

Nederlandse artiesten

Tot nu toe deelde Peter Heerschop al een hilarisch lijstje van zijn eerste keren, liet Frank Lammers zijn mooiste filmquotes horen, nam Laura van Dolron de kijkers mee door haar ontroerende lijstje van lijstjes en deelde Paul de Munnik zijn allermooiste doorkijkjes. En vele anderen zullen volgen in de komende weken.

De video’s zijn elke ochtend vanaf 07.00 uur te bekijken via de Facebookpagina van Het Zuidelijk Toneel. Ook is het mogelijk om de video’s terug te kijken via YouTube. Ten slotte zijn de verhalen ook in podcast-vorm te beluisteren.

Het Zuidelijk Toneel

Het Zuidelijk Toneel is een Brabants theatergezelschap dat steeds met verschillende makers en acteurs samenwerkt. Ook in tijden van afstand roept Piet Menu, artistiek leider van HZT, op tot creëren. “Nu dat niet kan achter de deuren aan de Ringbaan Oost in Tilburg, zoeken we door naar andere manieren om verhalen te vertellen.”

Reageer op dit bericht