Het Zuidelijk Toneel zoekt amateurspelers uit Noord-Brabant

amateurspelers

Het Zuidelijk Toneel zoekt voor de grote zaalvoorstelling Kreupelhout amateurspelers uit Noord-Brabant. Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 december aanmelden voor het auditieprogramma To Act Or Not To Act.

Kreupelhout

Kreupelhout is een voorstelling die zich afspeelt in het tussengebied tussen droom en werkelijkheid. Kinderen spelen de hoofdrol in deze voorstelling die is bedoeld voor een volwassen publiek. Geïnspireerd op Kreupelhout gaan de deelnemers van To Act or Not to Act onder begeleiding van regisseurs in opleiding (o.a. Fontys Hogeschool voor de Kunsten) een voorstelling maken in de repetitieruimtes van Het Zuidelijk Toneel. Zij krijgen een masterclass door Kreupelhout-regisseur Alexandra Broeder en de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij Het Zuidelijk Toneel.

Praktische informatie

Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 december aanmelden voor de leeftijdsgroep 15 tot 19 jaar of de groep 20 jaar en ouder. De auditieavond voor de leeftijdsgroep van 15 tot 19 jaar is op donderdag 8 december vanaf 19.30 uur. De auditieavond voor de amateurspelers van 20 jaar of ouder is op donderdag 15 december vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan via de website.