Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2424 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Heuvel Gallery: “30 en een beetje is het nieuwe 20”

“30 en een beetje is het nieuwe 20”
Als dertiger hoef je waarschijnlijk niet meer elke vrijdag de stad in, maar elk weekend thuis blijven is ook weer niet de bedoeling. Daarom komt de Heuvel Gallery weer met een nieuw seizoen 30+ feesten.  Met succes lanceerde De Heuvel Gallery begin dit jaar 30+ feesten. Helden van vroeger, legendes van nu: Ben Liebrand, Ferry Maat en Gerard Ekdom zijn zomaar wat namen die menig feestganger tot onbesuisd swingen hebben aangezet. De kampioen van de spareribs Bogey’s, werd onder de noemer Bogey’s Ribs ook weer van de plank gehaald, want wie wil nou met een lege maag de dansvloer op?

Ook in het najaar kan er weer geswingd worden als een twintiger. Zaterdag 8 november trapt de Heuvel Gallery af met een Hollandse meezingavond met de Reeshof Toppers. De Heuvel Gallery biedt haar klanten gratis toegangskaarten aan, via de website zijn deze kaarten te verkrijgen. OP = OP.

De Reeshof Toppers
De Toppers dus, maar dan die uit de Reeshof. Dit Tilburgse kwartet, bestaande uit Frank Smeekens, Bas Hutten, Bart Schuermans, Gabor Keresztes, staan garant voor een avond vol meezingers die we allemaal kennen. Van de koning van de smartlap Hazes tot aan Elvis; The King himself. Dus warm die stembanden maar alvast op. Deze avond wilt u natuurlijk voor geen goud missen. De kaarten staan online, bezoek dus onze website en bestel die kaarten. Wordt vrienden via onze Facebookpagina zo mist u helemaal niets 

2015
In januari zal Ben Liebrand gezellig het nieuwe jaar in mixen. En in maart is er een volledige soul avond met Ferry Maat, twee grote zalen met live bands en een hapje om het energie gehalte op peil te houden.
Al met al, er staat weer een leuk programma voor de boeg. De Heuvel Gallery heeft er zin in en hoopt iedereen tijdens deze 30+ avonden te verwelkomen.

Hou de website en de Facebookpagina in de gaten voor de laatste info en ticketverkoop

Reageer op dit bericht