Hier kijk jij het EK 2016 in Tilburg

EK 2016 in Tilburg

Het is en blijft een domper, het Nederlands elftal is niet aanwezig op het EK van 2016. Om deze pijn te verzachten, kun je zonder spanning op een aantal plekken in Tilburg kijken naar alle wedstrijden. Of je nu de Rode Duivels wil aanmoedigen of tijdens een drankje met een schuin oog de wedstrijden wil volgen, het is allebei mogelijk. Bekijk een aantal EK 2016 in Tilburg tips hieronder.

Foto: Jarmoluk

Rode Duivels

België is dit jaar aanwezig op het EK en veel Nederlanders zetten hun zinnen op het Belgische voetbalelftal. Zo was het Facebookevenement ‘Workshop Belgische Supporter Worden’ al in het leven geroepen, helaas werd deze geannuleerd. Toch kun je zonder dit evenement nog steeds onze zuiderburen naar de overwinning schreeuwen.

Polly Maggoo en Anvers noemen zichzelf tijdens het EK een Rode Duivels café. Tijdens het EK besteden zij aandacht aan alle wedstrijden van onze zuiderburen. De eerste wedstrijd is op maandag 13 juni tegen Italië.

Geen België maar iets anders

  • Een wedstrijd kijken in een ontspannend bedje of vanaf je eigen handdoek op het strand? Bij Waterjump Stadsstrand kun je vanaf de achtste finales terecht voor een aantal EK-wedstrijden op groot scherm.
  • Bij Ruby’s Irish Pub aan de Paleisring kun je, hoe kan het ook anders, terecht voor alle wedstrijden van het Ierse voetbalelftal. Dinsdag 14 juni spelen ze hun eerste poulewedstrijd, dus kom langs en geniet van een lekker koud glas Guinness en waan je in Ierse sferen.
  • Kan je niet kiezen welk land je moet aanmoedigen? Dan ben je tijdens alle wedstrijden ook welkom op het Piusplein waar vrijwel alle café’s de wedstrijden uitzenden. Dan kun je met een drankje op het terras de wedstrijden op de achtergrond toch nog volgen.