Hier koop je kerstbomen in Tilburg

Wat is het belangrijkste decoratiestuk in de feestmaanden? De kerstboom natuurlijk! Op zoek naar een mooie dennenboom? Lees dan snel verder want wij hebben plekken waar je kerstbomen in Tilburg koopt op een rijtje gezet. 

In Tilburg

Wil jij de stadsgrenzen van Tilburg niet verlaten? Dan kun je bij onderstaande adressen je kerstboom aanschaffen.

Groenrijk Tilburg

Bij Groenrijk Tilburg kun je direct nadat de sint het land heeft verlaten een kerstboom aanschaffen. Daarnaast hebben ze in de decembermaand een grote afdeling die helemaal in het teken staat van kerst. Geen zin in naalden in je woonkamer? Groenrijk Tilburg verkoopt ook vele kunstkerstbomen.

Praxis Tilburg

Zowel bij de Praxis aan de Ringbaan Zuid als bij de vestigingen aan de Lovense Kanaaldijk en in de Reeshof kun je terecht voor vijf verschillende soorten kerstbomen. Deze zijn gemiddeld tussen de 8 en 12 jaar oud en speciaal voor Praxis geteeld.

Hornbach Tilburg

Bij Hornbach hebben ze een verschillende soorten kerstbomen en kunstkerstbomen. Daarnaast hebben ze veel kerstdecoratie in het assortiment.

Bloemisterij Het Wandelbos

Woon je in de omgeving van Tilburg West? Neem dan een kijkje bij Bloemisterij-Tuincentrum ‘Het Wandelbos’. De bloemisterij ligt aan het Dillepad 6 (nabij het crematorium).

Van Trier & Melsen hoveniersbedrijf

Bij hoveniersbedrijf Van Trier & Melsen kun je vanaf 6 december kerstbomen kopen. Natuurlijk heb je ook hier volop keus.

Intratuin Tilburg

Bij Intratuin aan de Stappegoorweg hebben ze uiteraard ook kerstbomen, kunstkerstbomen en decoratie voor binnen en buiten in het assortiment.

Kerstbomen in de Wagenaarstraat

In de Wagenaarstraat kun je blauwe sparren uitzoeken voor €12,50. De bomen zijn tussen de 1,5 – 3 meter. Bij aankoop krijg je ook een kleine attentie.

Regio Tilburg

Kom jij uit een van de omliggende dorpen van Tilburg? Lees dan snel verder want hieronder staan een aantal adressen in de regio Tilburg waar je kerstbomen kunt kopen.

Kerstbomen aan de rand van de Reeshof (Dongen)

Aan de rand van de Reeshof kun je de komende periode kiezen uit ruim 2000 kerstbomen. De kwekerij is gelegen aan de Eindsestraat 68.

Kerstbomen in Berkel-Enschot

Woon je in Berkel-Enschot? Dan kun jij kerstbomen aanschaffen bij ‘De Hemeltjes’ op het adres De Hemeltjens 1. Ze hebben zowel blauwe als groene sparren tussen de 0.5 – 5 meter hoog.

Kerstbomen in Udenhout

Ook aan de inwoners van Udenhout hebben we gedacht. Zo kun je kerstbomen en kerstdecoratie aanschaffen bij Welkoop aan de Kreitenmolenstraat 151. Check meteen eventjes de actiefolder.

Kerstbomen in Oisterwijk

Op zoek naar een kerstboom in Oisterwijk? Sla dan familie Dielissen aan de Oisterwijksebaan niet over. Natuurlijk kun je ook bij Coppelmans aan de Heukelomseweg terecht voor kerstbomen en decoratie.

Kerstbomen in Goirle

Kerstbomen die recht van het land komen haal je aan de Abcoveseweg 39 in Goirle. Daarnaast geven ze op Facebook een kerstboom weg. Daarnaast komen kerstbomen te staan op het Kloosterplein in Goirle en op het Dorpsplein in Riel.

Heb jij nog goede adressen in regio Tilburg waar je kerstbomen kunt kopen die wij over het hoofd hebben gezien? Laat ze dan even achter in de reacties!