Hilvarenbeek krijgt eigen foodtruck festival

biks food festival

Na Smaak Karavaan, Nederland-Kookt, Eeterij op Wielen en een aantal andere foodtruck evenementen in Tilburg is nu Hilvarenbeek aan de beurt. Biks Food Festival strijkt daar op zondag 28 augustus neer. Tientallen rijdende eetgelegenheden gaan zich tot één groot openluchtrestaurant verenigen. 

De locatie van het evenement kun je vast en zeker raden. Biks Food Festival wordt namelijk midden in het culinaire hart van het dorp, namelijk het Vrijthof, georganiseerd. De toegang is gratis en tussen 13:00 – 22:00 uur kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes, leuke optreden en overig entertainment voor jong en oud.

Biks Food Festival

Rijdende keukenprinsessen, sexy foodtrucks en gastronomische vreetkarren, je vindt ze op zondag 28 augustus op het Vrijthof. Een kleine greep uit de collectie: de Oerburgerbus met producten gemaakt van Schotse Hooglanders, Baldadig met heerlijke bitterballen en nog veel meer. Voor de volledige food line-up kun je het beste de Facebookpagina van Biks Food Festival in de gaten houden.

Ook de eerste band die het festival van leuke muziek gaat voorzien is bekend: Caraband. Zij spelen onder andere muziek van Will Smith, The Police en Bob Marley. Verder is er ook voldoende vertier voor de kids. Er staat een zweefmolen, ze kunnen zichzelf laten schminken of terecht in het openluchttheater.

Meer informatie

Heb je zin in al het bovenstaande? Ga dan met je vrienden, familie of kennissen genieten bij het Biks Food Festival op zondag 28 augustus. Het festivalterrein is van 13:00 – 22:00 uur geopend en de toegang is gratis.