‘Hip & verjongend’ Bij Peerke Donders heeft nieuwe look en lanceert nieuw concept met fine dining!

Wellicht ben je er weleens langsgefietst of heb je er eens geluncht of geborreld: Bij Peerke Donders in Tilburg-noord. De zaak is afgelopen periode flink onder handen genomen en heeft een geheel nieuwe stijl en concept. Lees snel verder voor meer informatie.

Bij Peerke Donders is gelegen in het mooie groene buitengebied van Tilburg-noord. De zaak staat voornamelijk bekend om haar prachtige botanische tuin die zich perfect leent voor bruiloften en tuinfeesten. Maar ook voor een verrassende lunch of tussenstop tijdens het fietsen is het een heerlijke plek.

Nieuw concept

Het nieuwe concept van Bij Peerke Donders gaat op zondag 26 juni in. Vanaf dan kun je iedere zondag namelijk genieten van Fine Dining. Dit houdt in dat je op de zondagmiddag lekker kunt neerploffen voor een gezellige borrel, waarna je kunt genieten van lekkere hapjes. De keuken is dan namelijk geopend van 16:30 – 19:30 uur. Zo wil Bij Peerke Donders de zondagen steeds bruisender maken. Kom lekker borrelen en blijf na de ‘happy hour’-borrel gezellig hangen. Tijdens de zondagen zijn verschillende gerechtjes te bestellen: om te delen of lekker voor jezelf.

De mix tussen verschillende keukens staat centraal, maar de Oosterse keuken springt er het meeste uit. Wat je voor gerechtjes kunt verwachten tijdens de fine dining op de zondagen? Van gyoza’s tot tonijncarpaccio en van beef tataki tot curry’s.

Ook heeft Bij Peerke Donders een ijstruck met zelfgemaakt Italiaans ijs. Deze ijstruck is iedere zondag bij mooi weer open. Uiteraard kun je nog steeds bij de zaak terecht voor een heerlijke lunch of high tea.

Met de restyling en het nieuwe concept op de zondag willen de ondernemers van Bij Peerke Donders vernieuwen en verjongen in een nieuw jasje. Al blijft de zaak toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie over Bij Peerke Donders

Bij Peerke Donders is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11:00 uur. Wil je meer informatie? Check dan vooral de website. Op de hoogte blijven van actuele updates? Volg ze dan op Facebook en Instagram.