Nieuws

sancha style
Let op! Dit artikel is al 455 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hippe mode(accessoires) voor trendy vrouw: Tilburgse zusjes openen pop-up winkel in de binnenstad

Leuk nieuws voor de dames! De Tilburgse zusjes Sandra en Chantal van Sancha Style openen op vrijdag 23 oktober een pop-up winkel in de Tilburgse binnenstad. Vanaf dan kun je aan de Juliana van Stolbergstraat 14 terecht voor hippe modeaccessoires zoals sieraden, tassen, sjaals en veel meer. Zo gaan ze ook dameskleding verkopen.

De twee zusjes werken beiden in de zorg en startten zo’n vier en een half jaar geleden vanuit hun passie voor damesmode een damesmode bedrijf. Met hun bedrijfje richten ze zich voornamelijk op beurzen en evenementen, maar dat zit er door corona helaas even niet meer in. Toch wilden de dames hun hobby en bedrijfje voortzetten en zijn ze op zoek gegaan naar een alternatief. Dat alternatief blijkt dus een pop-up winkel in de Tilburgse binnenstad te zijn.

Alles voor de trendy vrouw

Sancha Style heeft ook een webshop en het assortiment in de pop-up winkel is hierop gebaseerd. Dus je kunt er straks terecht voor sieraden, tassen, sjaals en andere modeaccessoires. Ook hebben ze speciaal voor de pop-up winkel dameskleding ingekocht die ze ook gaan verkopen. Kortom: alles voor de hippe, trendy vrouw.

Kortingscode

Extra leuk: wij mogen van Sandra en Chantal 10 procent korting weggeven op de producten bij Sancha Style. Het enige wat je hoeft te doen is naar de winkel gaan en dit artikel laten zien, of de story op onze Instagram-pagina. Wil je liever online de korting verzilveren? Gebruik dan de kortingscode ‘Tilburgcom10‘.

sancha style

Meer informatie

De pop-up winkel van Sancha Style is van dinsdag tot en met zondag volgens reguliere openingstijden geopend. Aangezien het een pop-up winkel is, betreft het een winkel van tijdelijke aard. De winkel sluit op 31 december 2020 weer haar deuren in de Juliana van Stolbergstraat.

Heb je zin om lekker te shoppen of ben je op zoek naar leuke cadeautjes voor dames tijdens de feestdagen? Sla dan dit adresje zeker niet over!