H&M opent vernieuwde winkel in Tilburg

h&m tilburg

De vestiging van H&M in Tilburg is vanaf deze week met een oppervlakte van 3540 m2 één van de grotere H&M-winkels in Nederland. Aanstaande vrijdag 7 oktober opent H&M, inclusief collecties van H&M HOME en H&M Beauty, haar vernieuwde winkel. 

De bestaande winkel is met meer dan 1000 m2 uitgebreid en kan de klant nu alle fashion collecties bieden met de laatste must-haves en tijdloze basisstukken.

H&M HOME & H&M Beauty

De winkel heeft een speciaal ingerichte beauty afdeling gekregen waar naast een complete make-up collectie ook make-up accessoires, hair- en bodycare verkrijgbaar zijn. Nieuw is ook de H&M HOME afdeling, inclusief de HOME collectie voor baby en kids, een uitgebreid assortiment van woonaccessoires en huishoudtextiel. Fashion staat centraal in deze lijnen, waarvan de producten steeds op de looks, ideeën en kleuren van het seizoen afgestemd zullen worden.

“We zijn ontzettend trots op deze totaal vernieuwde winkel”, zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland. “We hebben hier nu genoeg ruimte om de klant ons volledige fashion, beauty en Home assortiment onder één dak te kunnen bieden”.

Metamorfose

De façade van het pand heeft een metamorfose ondergaan waarbij de entree is verplaatst en er veel glas is toegevoegd. De gevel is opener en transparanter geworden nu er ook daglicht op de eerste verdieping naar binnen valt. Bij de verbouwing is gekozen voor duurzame toepassingen zoals een compleet nieuwe en energiezuinige klimaatinstallatie. Met de toevoeging van speelmodules en een spelcomputer op de kinderafdeling kunnen ook de kids zich prima vermaken tijdens het shoppen.

De feestelijke opening zal plaatsvinden om 10.00 uur. Kinderen kunnen op deze dag worden geschminkt en er zijn professionele make-up artists aanwezig om klanten kennis te laten maken met de producten van H&M Beauty.