Hoe je in Tilburg online gerichter naar producten zoekt

Veel mensen maken gebruik van Google. Hoe handig deze zoekmachine ook is, door de grootschaligheid van de zoekmachine kan het ook lastig zijn om gericht te zoeken. Indien je producten zoekt in de regio Tilburg, wens jij enkel producten uit de regio Tilburg te zien, terwijl een zoekmachine als Google alle producten toont die in de verste verte zijn gelinkt aan Tilburg. Echter zijn er wel degelijk handige tips waardoor je online gerichter naar producten in de regio Tilburg kunt zoeken. Lequal zet de beste tips voor je op een rijtje.

Bijdrage van Lequal

1. Zoek op exacte woorden

Wens je specifiek te zoeken naar producten in de regio Tilburg en wil je dat de woordcombinatie waar je naar zoekt exact voorkomt in de zoekresultaten? Zet de woorden die je terug wenst te zien in de zoekresultaten, tussen aanhalingstekens. Bijvoorbeeld: ‘beste producten regio Tilburg’. Op deze manier krijg je enkel de zoekresultaten te zien waarbij ‘beste producten regio Tilburg’ precies in die volgorde voorkomt.

2. Specifiek zoeken met AROUND

Specifiek zoeken kan nog beter door de AROUND () functie te gebruiken. Wens je bijvoorbeeld wederom de beste producten uit de regio Tilburg te vinden? Dan kun je het best zo specifiek mogelijk zoeken door AROUND () tussen de twee zoektermen in te plaatsen. Bijvoorbeeld ‘Beste producten’ AROUND () ‘regio Tilburg’.

3. Zoektermen uitsluiten

Wil je bepaalde zoektermen uitsluiten binnen je zoekresultaten? Gebruik dan het min-teken. Wens je bijvoorbeeld wederom de beste producten uit de regio Tilburg te vinden, maar liever niet indien deze bijvoorbeeld tweedehands zijn? Dan kun je, bijvoorbeeld, het volgende invullen tijdens het zoeken: beste producten regio Tilburg -tweedehands. In dit geval krijg je nu verschillende zoekresultaten te zien, maar enkel de zoekresultaten die geen tweedehands producten bevatten. Zo sluit je zoektermen eenvoudig uit, waardoor je sneller zult vinden waarnaar je op zoek bent.

Heb je de beste producten uit de regio Tilburg die je zocht gevonden? Gelukkig maar! Dan kun je nu aan de slag met een goede vergelijkingssite, om te voorkomen dat je het desbetreffende product ergens anders kwalitatief gezien beter- of goedkoper verkrijgbaar is. 10toptest.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite die jou door middel van 20 blogs per week van het beste vergelijkingsmateriaal voorziet. Hierdoor ben je er zeker van dat je enkel de beste producten aanschaft, en daarbij heb je weet van de voor- en nadelen van de desbetreffende producten en kun je door middel van reviews achterhalen hoe anderen de producten doorgaans hebben ervaren. Ideaal!