Hoera! Speelparadijs Circus City gaat weer open

Speelparadijs Circus city

Vanaf zaterdag 5 juni mag Speelparadijs Circus City na een sluiting van 8 maanden de deuren weer openen. Ze zijn natuurlijk heel blij en enthousiast dat ze eindelijk weer gasten mogen verwelkomen!

Veilig speelklimaat

Natuurlijk houdt Cirus City zich aan de geldende maatregelen met betrekking tot Corona en ze dragen – samen met de gasten- zorg voor een fijn en veilig speelklimaat. Vanaf 5 juni mag Circus City maximaal vijftig gasten toelaten. Daarnaast hebben ze conform de richtlijnen van het RIVM het nodige aan moeten passen: zo reserveer je nu bijvoorbeeld vooraf voor een kinderfeestje via het reserveringsformulier op de website. Als je samen met je kindje vrij wil komen spelen, is vooraf reserveren niet nodig. Dan is het invullen van een formulier bij binnenkomst voldoende. Per kind mogen er maximaal twee volwassenen binnen.

Daarnaast wordt er natuurlijk gezorgd voor voldoende hygiëne en wordt alles extra gedesinfecteerd tijdens openingstijden en wordt ervoor gezorgd dat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden.

Komen jullie ook weer spelen?

Circus City kan niet wachten om jullie weer te mogen ontvangen! Meer informatie over de maatregelen wat betreft corona en andere updates vind je op de website.