Hollandse Toppers, eerste play-off wedstrijd Trappers & meer: de leukste uittips in Tilburg dit weekend!

Plannen aan het maken voor het weekend? Dan ben je hier aan het goede adres. In de regio Tilburg is namelijk weer van alles te doen op 1, 2 en 3 maart 2024. Nieuwsgierig wat allemaal? Lees dan snel verder voor onze weekend uittips!

Vrijdag 1 maart 2024

Diggers Delight bij De Nachtzuster

Zin in een avondje vol rare grooves, hiphop, funky electronics en veel vinyl? Dan ben je bij De Nachtzuster te vinden. De derde editie van Diggers Delight staat hier namelijk op het programma. Verschillende dj’s draaien hun favoriete platen. De entree is helemaal gratis.

Club Jam bij DansBrabant

Vrijdagavond staat de vierde editie van Club Jam op het programma. Tijdens deze dance & jam sessie is iedereen welkom. Van danser tot muzikant en van beeldend kunstenaar tot circusartiest. Kom jammen of gewoon kijken naar wat voor mooie momenten er ontstaan.

Subquake x Hospitality bij Poppodium 013

Zin in een avond en nacht vol drum & bass, UK Garage, dubstep en veel meer? Subquake en Hospitality steken de handen ineen voor een dik feest. Heb jij even geluk, er zijn nog kaarten. Onder andere Dimension, Camo & Crooked, Metrik en P Money draaien de platen.

Pesta met SIM-OJ, Jade Soul en meer in de Hall of Fame

Hiphop, r&b en futuresound genres. Dat is wat je kunt verwachten tijdens een nieuwe editie van Pesta in de Hall of Fame aanstaande vrijdag. Onder andere SIM-OJ en Jade Soul treden op. Er zijn nog kaarten te koop voor dit feest.

Zaterdag 2 maart 2024

Gratis tulpen bij Winkelcentrum Westermarkt

De lente begint vroeg bij Winkelcentrum Westermarkt. Aanstaande zaterdag kun je namelijk gratis tulpen komen ‘plukken’. Koop iets bij één van de winkels in het winkelcentrum en lever je bonnetje in voor een kleurrijk bosje bloemen. Er zijn verschillende tulpenpluktuinen ingericht waar jij je bosje tulpen op kunt halen op vertoon van je bonnetje. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt tussen 12:00 – 16:00 uur, dus kom vooral op tijd.

Dune marathon bij Pathé Stappegoor

Ben jij een echte fan van Dune en wil je beide delen op het grote doek bekijken? Dat kan zaterdag bij Pathé Stappegoor. Er staat namelijk een Dune Marathon op het programma. Part One wordt vertoond en daarna geniet je ook direct van de langverwachte Dune: Part Two. Reserveer snel je plekje.

Rebounce bij Poppodium 013

Nieuw feestconcept in 013: Rebounce. Verwacht enkel bouncy en uptempo nummers. Dit feest duurt van 13:00 – 00:00 uur, dus je bent gewoon lekker op tijd thuis na een dag dansen. Onder andere Akimbo, Complex, Eraized, Glitch en vele anderen draaien de platen. De dag wordt gehost door MC Raise. Er zijn nog kaarten.

Finales NK Bandy in het IJssportcentrum op Stappegoor

Ken je de sport Bandy al? Dit is eigenlijk een soort ijshockey, maar dan met een rond balletje in plaats van een puck. Zaterdagavond staan de finales van het NK op het programma in het IJssportcentrum op Stappegoor. Je kunt de finales gratis komen bekijken.

Hollandse Toppers in de Koepelhal

Martijn Fischer zingt Hazes, John West, Vinzzent, Raymon Hermans, Django Wagner, Jeffrey Heesen, Wesley Klein, Frank Smeekens, Ferry de Lits, DJ Tommy Santo: allemaal namen die zaterdagavond optreden in de Tilburgse Koepelhal. Er staat namelijk weer een nieuwe editie van Hollandse Toppers op het programma. Wil jij dit festijn niet missen? Er zijn nog kaarten!

Zondag 3 maart 2024

Peutervoorstelling ‘Het avontuur van Pieter Konijn’ bij CC Jan van Besouw

Zin om er met de kids op uit te trekken? Zondagmiddag staan er twee voorstellingen van ‘Het avontuur van Pieter Konijn’ op het programma bij CC Jan van Besouw in Goirle. Om 14:00 uur en om 16:00 uur start een voorstelling. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Eerste play-off wedstrijd Tilburg Trappers

Tilburg Trappers begint zondagavond aan de play-offs om het kampioenschap in de Duitse Oberliga. De eerste wedstrijd staat zondagavond om 18:00 uur op het programma en er zijn nog kaarten voor de wedstrijd te koop.

Gallus in de Hall of Fame

Poppodium 013 organiseert niet alleen concerten en feestjes in hun eigen poptempel, maar ook concerten op locatie. Zondagavond staat er weer zo’n concert op het programma. Ze organiseren dan een concert van Gallus in de Hall of Fame. De band komt voor het eerst naar Tilburg, met een volledig album op zak. Er zijn nog kaarten.

Uit-agenda

Benieuwd naar meer uittips dit weekend of de komende weken? Neem dan vooral een kijkje in onze uit-agenda!