Hollandse Toppers keert terug in de Koepelhal met Django Wagner, Jeffrey Heesen en veel meer!

hollandse toppers

Het gezelligste muziekevenement van Tilburg tovert op zaterdag 11 maart 2023 voor de vijfde keer de Koepelhal om tot een magisch én feestelijk muziekspektakel met alleen maar Hollandse Toppers op het programma. Verwacht weer een groot feest en gezellige avond uit met de leukste artiesten. Bestel snel je tickets want meer dan 75% van alle tickets is al verkocht.

De organisatie pakt weer groots uit met vele artiesten op het programma. Wat dacht je van Wesly Bronkhorst met de zomerhit ‘Amalia’, Django Wagner, Jeffrey Heesen, John de Bever, John West, Stef Ekkel en Ferry de Lits! De Tilburgse Frank Smeekens en Henry Huijsmans maken het feest compleet. Traditiegetrouw zal DJ Max Miller zorgen voor de muzikale noten tussen de artiesten door. Kortom: allemaal topartiesten op de bühne en het belooft zoals andere jaren weer één groot gezellig feest te worden in Tilburg.

Laatste kaarten

Sinds vorige maand zijn tickets verkrijgbaar via deze website. Meer dan 75% van alle kaarten zijn ondertussen al verkocht. Wil je hierbij zijn? Zorg dan dat je snel tickets aanschaft voordat het te laat is. Meer informatie vind je op de website.