Honderd wijnen en alles voor de borrelplank: Mercado Emma open in de Heuvelstraat

mercado emma

Na een verbouwing van twee maanden is Mercado Emma open aan de Tilburgse Heuvelstraat. Het prachtige pand waarin de delicatessenzaak is gevestigd, is volledig gerestaureerd en verbouwd. Van de gevel tot het interieur: de winkel is weer in oude glorie hersteld. En dus heeft de binnenstad er vanaf nu een schitterende winkel bij als je op zoek bent naar wat lekkers voor op de borrelplank, een wijntje of een cadeautje. 

Bij Mercado Emma verkopen ze honderden verschillende delicatessen. Van charcuterie tot kazen en van olijfolies tot canollis: ze hebben het. Ook hebben ze ruim honderd verschillende wijnen in het assortiment. Daarnaast is Mercado Emma een hele fijne winkel als je op zoek bent naar een leuke cadeautje. Cadeautjes en pakketten worden namelijk helemaal op maat en naar jouw wens samengesteld.

Naast delicatessen uit landen als Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland en andere mediterrane landen, kun je er ook terecht voor veel lokale producten. De producten die je bij Mercado Emma vindt, moeten aan drie voorwaarden voldoen: idioot lekker, mooi voor het oog en niet overal te koop.

mercado emma

Verhuizing

Mercado Emma startte ooit als pop-up concept in de Emmapassage. Het plan was om gedurende de verbouwingen aan de Emmapassage een tijdelijke winkel te starten. In eerste instantie zou Mercado Emma vier maanden aan de Emmapassage zitten, dat werd uiteindelijk anderhalf jaar. In die anderhalf jaar tijd lieten Tilburgers en andere geïnteresseerden blijken dat er behoefte was aan een lekkere delicatessen- en cadeauwinkel in de Tilburgse binnenstad.

En dus gingen eigenaren Patrick Kokx en Floris Verschuuren op zoek naar een andere plek om zich definitief te vestigen. Dat is het pand aan de Heuvelstraat 121 – ter hoogte van de Oude Markt – geworden.

Meer informatie

Mercado Emma is zeven dagen per week geopend. Namelijk:

  • Maandag: 13:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 20:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Op de hoogte blijven van actuele acties of nieuwe producten bij Mercado Emma? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Bekijk ook vooral de website voor meer informatie.