Hoofdsponsor, vriend of vriendje: KVW de Blaak zoekt sponsoren!

KVW De Blaak

Stichting KVW de Blaak is op zoek naar (hoofd)sponsoren. KVW de Blaak organiseert jaarlijks het grootste feest in de Blaak voor basisschoolkinderen: een week lang activiteiten en uitstapjes gekoppeld aan het thema. Een verhaallijn en decor ondersteunen dat thema. Op enkel inschrijfgeld kan KVW niet draaien, daarom is KVW ook dankbaar voor haar sponsors. Vanaf 2023 is het sponsorbeleid veranderd en kennen ze drie types hoofsponsoren: hoofdsponsor, vrienden en vriendje. Benieuwd? Lees snel verder.

Ieder jaar zijn er zo’n achthonderd deelnemende kinderen en tweehonderdveertig mensen in de leiding. Een grote groep die jij kan bereiken dus!

Hoofdsponsor

Voor 1500 euro op jaarbasis word je hoofdsponsor. Daarmee financier je de shirts die de deelnemers jaarlijks krijgen en draag je bij aan het programma en inrichting van het terrein.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Elke leeftijdsgroep en de vrijwilligers dragen een ander kleur shirt. In totaal zijn er zeven verschillende kleuren. Elke kleur wordt door ongeveer 150 mensen gedragen. Als hoofdsponsor verschijnt jouw logo op één bepaalde kleur shirts, voorop en als enige. Op de achterkant van het shirt worden alle zeven hoofdsponsors met logo afgebeeld.
 • Een vermelding met logo en naam op de website van KVW de Blaak.
 • Een banner met het logo van jouw bedrijf, die we ophangen aan de randen van ons terrein, langs een doorgaande weg.
 • Een klein bedankje tegen het eind van het jaar.
 • Je wordt getoond op een digitale sponsorpresentatie in de KVW tent.
 • Een magneetsticker met logo die op de touringcars geplakt wordt tijdens het uitstapje.

Vriend van KVW De Blaak

Voor minimaal 250 euro (in geld of goederen) word jij vriend van KVW. Daarmee help je KVW de Blaak om er ieder jaar weer een feest van te maken voor 800 kinderen en ruim 200 vrijwilligers. Als vriend van KVW kan je er voor kiezen eenmalig te doneren, maar je kunt ook een verbintenis met ons aangaan voor minimaal drie jaar.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een vermelding met logo en naam op de website van KVW de Blaak.
 • Een klein bedankje tegen het eind van het jaar.
 • Je wordt getoond op een digitale.
 • Je mag een eigen banner of vaandel laten plaatsen op het terrein.

Wanneer je kiest om drie jaar vriend te worden, krijg je daar bovenop:

 • Een banner die KVW laat maken met jouw logo en bedrijfsnaam die ze ieder jaar ophangen op het terrein naast de doorgaande weg.
 • Een magneetsticker met logo die op de touringcars geplakt wordt tijdens het uitstapje

Vriendje van KVW De Blaak

Wil je graag een kleinere donatie doen als sponsor? Daar zijn ze natuurlijk ook erg blij mee en wordt enorm gewaardeerd. Sponsoring kan altijd. Hier staan echter geen tegenprestaties tegenover, behalve een warm onthaal tijdens de netwerkavond en een klein bedankje richting het einde van het jaar, naast een vermelding op de website.

Netwerkavond

Jaarlijks wordt er een netwerkavond georganiseerd. Tijdens deze avond kun je onder het genot van een drankje nader kennis maken met andere sponsoren. Daarnaast neem je een kijkje achter de schermen van het terrein van KVW.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in het sponsoren van KVW de Blaak? Neem dan snel een kijkje op de sponsorpagina van de website!