Hoogste punt nieuw centrumgebouw Vakantiepark Beekse Bergen is bereikt

centrumgebouw op Vakantiepark Beekse Bergen

Beekse Bergen is enkele weken geleden begonnen met het bouwen van het nieuwe centrumgebouw van het vakantiepark. Het vorige centrumgebouw was helaas verwoest door brand. Op vrijdag 7 januari was het tijd voor een feestelijke traktatie: het hoogste punt van het nieuwe centrumgebouw is namelijk bereikt. General manager Maikel Claassens vierde samen met de bouwvakkers dit moment met Brabantse worstenbroodjes.

Wat komt er?

In het nieuwe pand, dat wordt gebouwd rond de thema’s strand, natuur en water, komen een restaurant, zwembad, snackbar en de verhuurbalie van fietsen en boten. Daarnaast komen er nog een animatieruimte met podium, indoorspeeltuin en multifunctionele zaal. De receptie, die nu nog aan het begin van het vakantiepark zit, verhuist ook naar het nieuwe gebouw. Daarnaast wordt ook de supermarkt wordt herbouwd.

centrumgebouw op Vakantiepark Beekse Bergen

Voor de zomer

“We zijn ontzettend blij dat de bouw zo vlot verloopt. Dat we nu dit punt hebben bereikt, is fantastisch. We hebben dan ook goede hoop dat het gebouw ruim voor de zomer in gebruik kan worden genomen”, aldus Claassens.

Meer infromatie

Voor meer informatie over het nieuwe centrumgebouw ga je naar de website van Safaripark Beekse Bergen.