Hooked genomineerd voor Entree-award in de categorie ‘best new restobar’

Op maandag 28 november komt de top van de Nederlandse horeca weer samen voor de uitreiking van de Entree Awards. Voor deze ‘Oscars van de Horeca’ is ook een Tilburgse horecazaak genomineerd. Hooked maakt namelijk kans op een award in de categorie ‘best new restobar’. Lees snel verder. 

In totaal zijn er 54 horecaondernemers door heel het land genomineerd in diverse categorieën. In de categorie ‘best new restobar’ zijn naast Hooked ook Bar du Champagne (Amsterdam), Café Beurre (Amsterdam), Café Concours (Utrecht) en La Petite Soeur (Rotterdam) genomineerd. Allemaal prachtige casual horecazaken waar een echte ‘bar vibe’ hangt maar de gerechten de traditionele bar bites ver overstijgen. Oftewel: schitterende zaken waar je lekker kunt borrelen en restaurantwaardige gerechten kunt proeven.

Over Hooked

Hooked is gevestigd aan de Korte Heuvel. Je geniet er van culinair hoogstaande hapjes in een informele setting. De gerechtjes op de kaart zijn geïnspireerd op keukens uit landen als Spanje, Italië, Griekenland en Frankrijk. Je kunt er lekker komen eten en borrelen en de gerechtjes gezellig met elkaar delen. Uiteraard hebben ze een fantastische wijnkaart, lekkere cocktails, heerlijke biertjes en een interieur om door een ringetje te halen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Entree Awards? Check dan snel deze website.

Nieuwsgierig naar de menukaart van Hooked? Of wil je er een keer gaan eten? Check dan deze website en volg de horecazaak via Facebook en Instagram.