Hooked wint titel Best New Restobar

Een prachtige erkenning voor horecaondernemer Giel van Schaaijk. Zijn zaak Hooked aan de Korte Heuvel won tijdens de Entree Awards de titel ‘Best New Restobar’. Deze ‘Oscars voor de horeca’ werden op maandagavond uitgereikt in Theater Amsterdam. 

In de categorie ‘Best New Restobar’ werden diverse zaken in het hele land geselecteerd om kans te maken op de uiteindelijke titel. Allemaal casual horecazaken waar een ‘bar-vibe’ hangt, maar waar de gerechten de traditionele bar bites ver overstijgen. De vakjury was zeer onder de indruk van Hooked. Deze jury bestond uit 22 mensen die de afgelopen maanden ruim vijftig horecazaken in het hele land bezochten.

Gedurfd en uitgesproken

Tijdens de uitreiking zei de jury: “Hier eet je bistro-klassiekers met eigenzinnige, spannende smaken. Knappe gerechtjes, met precies de drankjes waar je zin in hebt, geserveerd door een jong en enthousiast team. Eten doe je aan de bar, aan tafel of gewoon staand. Je kunt hier ‘superdik’ doen met een fles champagne van 300 euro, maar ook genieten voor drie tientjes. Deze restobar van Giel van Schaaik heeft eigenlijk alles, is gedurfd en lekker uitgesproken!”

Het hele juryrapport lees je hier. 

Over Hooked

Borrelen met kleine mediterrane gerechten, geïnspireerd op restaurant Botafumeiro uit Barcelona. Dat is wat Giel van Schaaijk, tevens eigenaar van RAK en De Belinda in Tilburg, wil met zijn nieuwe restaurant. Restaurant Hooked opende vorig jaar oktober in het Tilburgse centrum. 

Over de Entree Awards

De Entree Awards is een initiatief van Entree, een b2b-horecaplatform dat bestaat uit een maandelijks glossy magazine, dagelijks online nieuws, nieuwsbrieven en digitale thema-specials. De Entree Awards werden voor de vijftiende keer georganiseerd. Het event is een belangrijke graadmeter voor de ontwikkelingen in de horecabranche en worden daarom ook wel de ‘Oscars van de horeca’ genoemd.